Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

certifikáty

  • 1 reply
  • 1 has this problem
  • Last reply by Ansam

more options

Prosím mám technický dotaz . V rámci ochrany osobních dat , jsme si pořídily osobní podpisový certifikát české pošty ,který obsahuje tři emailové adresy.

Tento certifikát chceme nainstalovat do tří počítačů . V každém z nich se používá pouze jedna z výše uvedených adres. Na tel.lince Postsignum mě informovali, že Váš emailový klient Thunderbird si dokáže vybrat z certifikátu tu emailovou adresu, která se používá na daném počítači a přiřadit ji tak že certifikátem podepíše odesílanou poštu.

Prosím jsou tyto informace pravdivé , za daných okolností by jsem upustili od užívání Windows LIVE Email a přešli na používaní Vášeho Thunderbird

děkuji Dušan Rusek

Prosím mám technický dotaz . V rámci ochrany osobních dat , jsme si pořídily osobní podpisový certifikát české pošty ,který obsahuje tři emailové adresy. Tento certifikát chceme nainstalovat do tří počítačů . V každém z nich se používá pouze jedna z výše uvedených adres. Na tel.lince Postsignum mě informovali, že Váš emailový klient Thunderbird si dokáže vybrat z certifikátu tu emailovou adresu, která se používá na daném počítači a přiřadit ji tak že certifikátem podepíše odesílanou poštu. Prosím jsou tyto informace pravdivé , za daných okolností by jsem upustili od užívání Windows LIVE Email a přešli na používaní Vášeho Thunderbird děkuji Dušan Rusek

All Replies (1)

more options

Certifikát si priraďuje užívateľ ku konkrétnemu užívateľskému účtu (emailovej adrese), ku ktorému bol vydaný.

Inšpirujte sa tuna: http://www.ica.cz/Userfiles/files/navody/Mozilla%20Thunderbird%20CZ.pdf