Avatar for Username

Поиск в Поддержке

Избегайте мошенников, выдающих себя за службу поддержки. Мы никогда не попросим вас позвонить, отправить текстовое сообщение или поделиться личной информацией. Сообщайте о подозрительной активности, используя функцию «Пожаловаться».

Learn More

Naptár és e.mail importálás

  • 4 ответа
  • 0 имеют эту проблему
  • 4 просмотра
  • Последний ответ от simsa@simsa.hu

more options

Hali ! Kérdés a tanácstalanság okán... Outlook cím, levelezés, naptár adatokat szeretném importálni... nem látok az elinduláshoz sem nyomot :( Addig is köszönettel :)

Hali ! Kérdés a tanácstalanság okán... Outlook cím, levelezés, naptár adatokat szeretném importálni... nem látok az elinduláshoz sem nyomot :( Addig is köszönettel :)

Все ответы (4)

more options

Szia!

Ez a leírás foglalkozik az importálással: https://support.mozilla.org/en-US/kb/thunderbird-import A párbeszédablakot az Eszközök -> Importálás menüelemmel tudod megnyitni.

Egészen pontosan milyen e-mail-fiókot használsz Outlookkal? Lehet hogy van egyszerűbb megoldás is.

Üdv, Balázs

more options

Köszönöm szépen gyors válaszodat. POP3 fiókot használok az ATW szolgáltatónál lévő szerveren. Nem látom át, hogy a Tbird tud e olyan komplex szolgáltatást adni mint az Outlook (Naptár/Levelezés/Névjegyek) az Office 2019 programjában. Itt (Outlook) pillanatnyilag egy kis rendszer hiba van és nem találtam rá (az MS Face-üzenetek segítségével sem) megoldást :( Jó éjszakát spéter

more options

Ezeket mind tudja a Thunderbird. Ha nem törölted a régi leveleidet a kiszolgálóról, akkor én azt javaslom, hogy egyszerűen add hozzá új levelezőfiókként. A névjegyeket és a naptárakat pedig általában CalDAV és CardDAV szolgáltatással lehet külön hozzáadni, de azt nem tudom, hogy ATW biztosít-e ilyet.

more options

Köszönöm. Az eddig gyakorlatom az, hogy minden levelet a web-mail ban nézek meg szelektálok és csak a releváns leveleket töltöm le, viszont ez után mindent törlök a kiszolgálón... Szóval ott nincs mit keresni. Amik fontosak az mind a PC - n van .pst fájlban. Az aktuális naptár/címjegyzék fájl 550 MB + 2 db. Archive 2,2 GB + 1 GB :( Lehet, meg kellene javítani az Outlook -ot ? :( Jó hétvégét ! simsap.