Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Pesquisar no apoio

Evite burlas no apoio. Nunca iremos solicitar que telefone ou envie uma mensagem de texto para um número de telefone ou que partilhe informações pessoais. Por favor, reporte atividades suspeitas utilizando a opção "Reportar abuso".

Learn More

Yandex.disk indirme butonu - Youtube

  • 3 respostas
  • 1 tem este problema
  • 1 visualização
  • Última resposta por Selim

more options

Merhaba,

Yandex disk üzerinden dosya indirmek istediğimde indirme butonu çalışmıyor, hiç bir karşılık vermiyor sanki boş buton gibi.

-Ek olarak ufak bir sorun var ayrı bir soru sormak istemedim. Youtube'da video izlerken çift tıklayıp videoyu tam ekran yaptığımda mouse kaybolmuyor ekranda kalıyor onu da çözebilir misiniz?

Teşekkürler.

Merhaba, Yandex disk üzerinden dosya indirmek istediğimde indirme butonu çalışmıyor, hiç bir karşılık vermiyor sanki boş buton gibi. -Ek olarak ufak bir sorun var ayrı bir soru sormak istemedim. Youtube'da video izlerken çift tıklayıp videoyu tam ekran yaptığımda mouse kaybolmuyor ekranda kalıyor onu da çözebilir misiniz? Teşekkürler.

Todas as respostas (3)

more options

İzlenme Koruması devredeyken Yandex.Disk'in "İndir" düğmesi çalışmaz. İzlenme Koruması'nı "her zaman açık" olarak ayarlamış olabilir misiniz?

more options

Anladım, gizli sekme kullandığım için buton çalışmıyormuş. Peki youtube sorunu hakkında bilgi sahibi misiniz? Gerçekten sinir bozucu.

more options

Bu konuda bilgim yok ama takip edilmesi için bug oluşturdum: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1415523