Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Pesquisar no site de suporte

Evite golpes de suporte. Nunca pedimos que você ligue ou envie uma mensagem de texto para um número de telefone, ou compartilhe informações pessoais. Denuncie atividades suspeitas usando a opção “Denunciar abuso”.

Learn More

Prohlížení internetových stránek přes Firefox je výrazně pomalé oproti prohlížeči Chrome a Opera .

  • 5 respostas
  • 3 têm este problema
  • 4 visualizações
  • Última resposta de kmcpatrik

more options

DObrý den , poslední dva týdny se výrazně zpomalila rychlost prohlížení internetu přes váš prohlížeš. Tak jsem nainstaloval Chrome porovnal rychlost prohlížení webu a byl mnohonásobně rychlejší. Udělal jsem test rychlosti přes stránku speedtest.net a opravdu se prokázala nízká rychlost prohlížení webu přes váš prohlížeš. Je to možné nějak vyřešit ? Přikládám screenshot . Prosím o vysvětlení kde je chyba díky ( Firefox jsem kompletně odinstaloval a znovu nainstaloval , dokonce i celý windows jsem dal do továrního nastavení) . Přeji pěkný den

DObrý den , poslední dva týdny se výrazně zpomalila rychlost prohlížení internetu přes váš prohlížeš. Tak jsem nainstaloval Chrome porovnal rychlost prohlížení webu a byl mnohonásobně rychlejší. Udělal jsem test rychlosti přes stránku speedtest.net a opravdu se prokázala nízká rychlost prohlížení webu přes váš prohlížeš. Je to možné nějak vyřešit ? Přikládám screenshot . Prosím o vysvětlení kde je chyba díky ( Firefox jsem kompletně odinstaloval a znovu nainstaloval , dokonce i celý windows jsem dal do továrního nastavení) . Přeji pěkný den

Solução escolhida

Pouštíte testy najednou, nebo po sobě? Ve Firefoxu tké vidím hodně doplňků. Je to stejné i v nouzovém režimu, kde jsou zakázané?

Ler esta resposta 👍 0

Todas as respostas (5)

more options

Solução escolhida

Pouštíte testy najednou, nebo po sobě? Ve Firefoxu tké vidím hodně doplňků. Je to stejné i v nouzovém režimu, kde jsou zakázané?

more options

Mimochodem ze screenshotů jsem si také všiml, že každý z testů běžel proti jinému serveru (Giganet.cz vs. Jon.cz s.r.o.). To může také hrát roli.

more options

Tak test bez doplňků v nouzovém režimu bohužel ve FF nebyl dokončen. Vždy při měření uploadu prohlížeč nic nedělal ( neměřil rychlost ). Zkoušeno 3x. Dále jsem zkusil klasické zapnutí prohlížeče s odstraněnýma veškerýma doplňkama . Test byl už na stejných serverech . :) Mrzí mě to protože FF jsem používal celou dobu, ale to prohlížení je opravdu hrozné. Třeba Youtube nabíhá tak 17 sekund než celkově načte stránku, na chrome je to hned. Nemluvě o puštění videa na youtube ve full HD kdy FF nestíhá načítat, chrome v pohodě. Nevím jestli na to nemůžou mít vliv povinné aktualizace windows , které bohužel musím nainstalovat ( windows 10), ale to by v tom případě měli vliv i na chrome ( možná ). Díky za další názor

Alterado por kmcpatrik em

more options

Nikdo neví jak je to možné prosím ?