Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Pesquisar no site de suporte

Evite golpes de suporte. Nunca pedimos que você ligue ou envie uma mensagem de texto para um número de telefone, ou compartilhe informações pessoais. Denuncie atividades suspeitas usando a opção “Denunciar abuso”.

Learn More

Hlášení (Váš prohlížeč je bohužel zastaralý, použijte nejnovější verzi některého s prohlížečů, který plně podporuje funkce webu HBO GO.) Jaké je řešení? Díky!

  • 2 respostas
  • 1 tem este problema
  • 3 visualizações
  • Última resposta de poljos

more options

Používáte nepodporovaný prohlížeč! Prosím, používejte aktuální prohlížeče! Váš prohlížeč je bohužel zastaralý, prosím použijte nejnovější verzi některého z prohlížečů, který plně podporuje funkce webu HBO GO:

   Google Chrome
   Mozilla Firefox 22+
   Apple Safari
   Microsoft Internet Explorer 10+

Nelze se přihlásit do HBO GO. kde mám stáhnout novější verzi_

Používáte nepodporovaný prohlížeč! Prosím, používejte aktuální prohlížeče! Váš prohlížeč je bohužel zastaralý, prosím použijte nejnovější verzi některého z prohlížečů, který plně podporuje funkce webu HBO GO: Google Chrome Mozilla Firefox 22+ Apple Safari Microsoft Internet Explorer 10+ Nelze se přihlásit do HBO GO. kde mám stáhnout novější verzi_

Todas as respostas (2)

more options

Prejavuje sa problém aj v núdzovom režime? Spustite Firefox v NÚDZOVOM režime a preverte, či problémy pretrvávajú: - [SK:] Firefox - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky - [CZ:] Firefox - Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky Ak vám to v núdzovom režime funguje správne, tak to môže spôsobovať niektoré už nekompatibilné rozšírenie Firefoxu. Navrhujem všetky rozšírenia vypnúť a postupne ich zapínať (povoľovať) až kým nezistíte, ktoré to spôsobuje. Niekedy je treba vypnúť aj hardvérovú akceleráciu. = Ak to nepomohlo, vytvorte si NOVÝ profil Firefoxu ako test pre kontrolu, či váš súčasný profil nie je príčinou tohoto problému. Ak váš súčasný profil nie je príčinou tohoto problému, prepnite sa po kontrole späť na ten pôvodný (asi default) profil. - Windows - Spustiť (WIN+R) - a tu vypísať firefox.exe -p (alebo "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p) http://imgbank.cz/images/2014/09/04/Firefox_profil_novy.jpg = Ak zatiaľ nič nepomohlo, tak v prípade takýchto problémov spravidla pomôže "Obnova firefoxu": https://support.mozilla.org/cs/kb/obnova-firefoxu-snadne-reseni-vetsiny-problemu Spustite firefox a potom: [SK:] F10>Pomocník>Informácie pre riešenie problémov>Obnoviť Firefox [CZ:] F10>Nápověda>Technické informace>Obnovit aplikaci firefox http://imgbank.cz/images/2014/09/24/firefox_obnova.jpg

more options
Nelze se přihlásit do HBO GO.

Pokud vidím, tak máš Firefox 55. Novější verzi určitě nepotřebuješ. Takže nejspíše dochází k chybě nerozpoznáním verze prohlížeče ze strany stránky HBO. Může to mít na svědomí nějaké tvoje nainstalované rozšíření nebo špatné nastavení antiviráku.

Chyba může samozřejmě být i ve stránce HBO. Pochybuji, že by bylo normální vyžadovat pro pouhé přihlášení nejnovější Firefox.