Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Problém s přehráváním fullscreen videa na YT ve verzi 113. Chci zpátky 112.

  • 2 uphendule
  • 0 zinale nkinga
  • 1 view
  • Igcine ukuphendulwa ngu Jarda

more options

Nastal problém s přehráváním fullscreen videa na YT ve verzi 113. Na okrajích obrazovky se zobrazují rušivé zbytky něčeho asi z plochy...Chtěl bych zpátky verzi 112 a pak vypnout aktualizace. Mám W7 64 bit pro a je mi jedno že je zastaralý. Nebo se to chystáte ve 114 opravit ? Učit se W10 a zadávat povinně heslo při zapnutí mě nebaví. Já mám rád vše free a bez hesel... :-) Nyní mám v. 104 ale pořád otravuje s aktualizací, ta bohužel nabízí tu nejnovější 113.

Nastal problém s přehráváním fullscreen videa na YT ve verzi 113. Na okrajích obrazovky se zobrazují rušivé zbytky něčeho asi z plochy...Chtěl bych zpátky verzi 112 a pak vypnout aktualizace. Mám W7 64 bit pro a je mi jedno že je zastaralý. Nebo se to chystáte ve 114 opravit ? Učit se W10 a zadávat povinně heslo při zapnutí mě nebaví. Já mám rád vše free a bez hesel... :-) Nyní mám v. 104 ale pořád otravuje s aktualizací, ta bohužel nabízí tu nejnovější 113.

All Replies (2)

more options

Někde tady jsem už psal, že o problému se ví a snad to opraví v aktualizaci ve verzi 113.0.1 Tady nikdo nic neopravuje, je to jenom fórum uživatelů Firefoxu...

more options

Moc děkuji za odpověd panu poljos. Jsem rád tedy že chyba není jen v mém PC nebo VGA kartě. Samozřejmě jsem nemyslel že mi to opravíte vy tady na dálku. Ted můžeme jen doufat že se už na opravě pracuje v týmu Mozilla.