De Mozilla VPN-logboeken verkrijgen

Bij het oplossen van problemen met Mozilla VPN kunnen onze engineers om logboeken vragen. Deze logboeken bevatten geen persoonlijke gegevens over uw surfactiviteit. Wees gerust dat deze logboeken alleen zaken die in de VPN-software zelf gebeuren volgen, zoals interne gebeurtenissen en acties, die hints kunnen bieden over waar de problemen kunnen optreden.

Als u problemen ervaart met Mozilla VPN, kan het Mozilla Ondersteuningsteam u vragen om ons deze logboeken aan te reiken, om het vinden van een oplossing te vergemakkelijken. Dit helpt ons het probleem te identificeren en snel bij u terug te komen.

Logbestanden exporteren in Mozilla VPN

Volg de volgende stappen om de toepassingslogbestanden te exporteren:

1. Open Mozilla VPN en klik op het tandwielpictogram vpn settings icon (het pictogram kan in de rechterbovenhoek van de toepassing staan in versies ouder dan 2.10).
  2. Klik of tik op Hulp verkrijgen.
    Android VPN Get Help
  3. Selecteer Logbestand weergeven. Dit genereert een .txt-bestand met logbestanden om Mozilla Support te helpen het probleem op te lossen.
    View log
  4. Voeg het .txt-bestand als bijlage aan uw ondersteuningsformulier toe.

Ik kan me niet aanmelden bij Mozilla VPN om het logbestand aan te maken – Wat kan ik doen

1. Klik of tik in Mozilla VPN in het scherm Van start op Hulp verkrijgen.
    Get Help MZ VPN
  2. Selecteer Logbestand weergeven. Dit genereert een .txt-bestand met logbestanden om Mozilla Support te helpen het probleem op te lossen.
    View log
  3. Sla het .txt-bestand op en voeg het als bijlage aan uw ondersteuningsformulier toe.

Hoe kan ik het logbestand exporteren als ik Mozilla VPN niet kan openen in Windows?

1. Open de Bestandsverkenner in Windows.
  2. Klik op het tabblad Beeld bovenin het venster.
    Windows  view tab
  3. Zoek in de uiterste rechterzijde van de optie nabij de bovenzijde van het tabblad naar Verborgen items. Vink dit veld aan, als het nog niet is aangevinkt.
    Windows hidden items
  4. Hierdoor kunt u de volgende stappen voltooien:
    1. Klik aan de linkerzijde van de Bestandsverkenner op Deze computer.
      Select This PC
    2. Klik op uw harde schijf (deze is gelabeld als Windows of OS (C:)).
    3. Open de map Users.
      User's file
    4. Open de map voor uw gebruiker, deze zou uw gebruikersnaam moeten dragen.
    5. Open de map AppData.
      AppData file
    6. Open de map Roaming.
      Roaming file
    7. Zoek binnen de map Roaming naar een tekstbestand met de naam mozillavpn.txt.
      VPN text file
    8. Kopieer het bestand en voeg het als bijlage toe aan uw antwoordbericht.