Help, ik heb nog steeds vragen over Mozilla VPN

Mozilla VPN Mozilla VPN Last updated: 6 maanden ago

Als u geen antwoorden hebt gevonden in onze overige Mozilla VPN-artikelen, probeer dan de sectie VPN Tips en trucs voor informatie over populaire functies en tips voor problemoplossing voor de meest voorkomende problemen:

1. Open Mozilla VPN en klik (of tik) op het pictogram Instellingen vpn settings icon.
  2. Selecteer VPN Tips en trucs.

Als u verdere ondersteuning nodig hebt, neem dan rechtstreeks contact met ons op:

1. Open Mozilla VPN en klik (of tik) op het pictogram Instellingen vpn settings icon.
  2. Klik (of tik) op Om hulp vragen.
  3. Klik (of tik) op Contact opnemen.
  4. Er wordt een tabblad met een contactformulier geopend. U dient mogelijk eerst aan te melden bij uw Mozilla-account.