Mozilla VPN-appgegevens van uw apparaat verwijderen

Mozilla VPN Mozilla VPN Last updated: 2 weken, 3 dagen ago

De VPN-herinitialisatiefunctie is een functie die u alle Mozilal VPN-gegevens en -instellingen laat wissen en de toepassing terugzet naar de staat zoals deze direct na installatie was.

Waar dient dit voor?

Een VPN-herinitialisatie kan worden gebruikt om problemen op uw apparaat op te sporen als u instabiliteit of crashes met de toepassing ervaart, of als andere opties falen.

Herinitialisatie van de Mozilla VPN verwijdert:

• Recente verbindingen
  • Taalvoorkeuren
  • Ingeschakelde privacyfuncties
  • Aangepaste DNS-voorkeuren
  • Uitgezonderde apps
  • App-notificatievoorkeuren
Noot: het herinitialiseren van Mozilla VPN meldt u af bij uw Mozilla-account, dus u dient naderhand weer aan te melden. Uw account wordt niet verwijderd.

Mozilla VPN herinitialiseren

Volg deze stappen om Mozilla VPN te herinitialiseren.

1. Open Mozilla VPN en meld u aan met uw Mozilla-account.
  2. Selecteer rechts onderin uw scherm de knop Instellingen.
  3. Selecteer de optie Help.
    VPN HELP BUTTON
  4. Ga naar de menusectie VPN herinitialiseren.
    Reset VPN button
  5. Selecteer de knop VPN herinitialiseren.
    Reset VPN click
  6. Bevestig de herinitialisatie door de knop Herinitialiseren en afsluiten te selecteren.
    Confirm VPN reset
  7. Er verschijnt een laadscherm terwijl alle instellingen en voorkeuren worden gewist.
  8. U wordt afgemeld bij uw Mozilla VPN-app en doorgeleid naar het aanmeldscherm.

Gefeliciteerd! De herinitialisatie van VPN is voltooid. U dient opnieuw aan te melden bij Mozilla VPN met het e-mailadres en wachtwoord van uw Mozilla-account.