Mozilla VPN op uw desktop of mobiele apparaat downloaden

Mozilla VPN Mozilla VPN Laatst bijgewerkt: 1 week, 1 dag ago

Download Mozilla VPN op een compatibel apparaat om veilig verbinding te maken en enkele van uw gegevens te verhullen als u verbinding met het internet maakt. Met de VPN kunt u met een van de veilige servers van onze partners te verbinding maken en op het internet surfen of het benaderen via de verbinding met die server.

Met uw abonnement mag u Mozilla VPN op maximaal vijf apparaten gebruiken. Als Mozilla VPN is geïnstalleerd op meerdere profielen op een apparaat, telt elk profiel als een apparaat.

Volg de koppelingen naar de artikelen hieronder voor de stappen die u dient te volgen om Mozilla VPN op uw apparaat te installeren:

Windows

Mozilla VPN downloaden en installeren in Windows

macOS

Mozilla VPN downloaden en installeren in macOS

Linux

Mozilla VPN installeren op een Linux-computer

Android

Mozilla VPN downloaden en installeren in Android

iOS

Mozilla VPN downloaden en installeren in iOS