Is Mozilla VPN compatibel met mijn apparaat?

Mozilla VPN is beschikbaar voor desktop, tablet en mobiele apparaten en is compatibel met de volgende besturingssystemen:

• Windows 10 en Windows 11 (alleen 64-bits)
  • macOS (versie 10.15 en hoger)
  • Android (versie 8 en hoger)
  • iOS (versie 13 en hoger)
  • iPadOS (versie 13 en hoger)
  • Linux-distributies:
    • Ubuntu 20.04 LTS (Focal Fossa)
    • Ubuntu 22.04 LTS (Jammy Jellyfish)
    • Ubuntu 23.10 (Mantic Minotaur)

Noot:

• Mozilla VPN is op dit moment niet compatibel met spelconsoles (zoals PlayStation of Xbox) en routers.
  • Apparaten met ARM-processoren worden niet ondersteund.

Bezoek de Mozilla VPN-pagina om u in te schrijven. Lees dit artikel voor informatie over hoe u Mozilla VPN kunt downloaden op uw desktop, tablet of mobiele apparaat.