Firefox voor Ondernemingen 113 – Uitgaveopmerkingen

Behalve waar opgemerkt, is alles hieronder van toepassing op zowel Firefox 113 als de Firefox 102.10 ESR.

Wijzigingen

• Als u containers gebruikt, is Windows SSO alleen van toepassing op de standaardcontainer, niet op andere containers. Zie bug 1800971. Dit is niet van toepassing op de ESR.

Beleid

• Het beleid Containers is toegevoegd om het instellen van de initiële lijst met containers mogelijk te maken. Dit is niet van toepassing op de ESR.
  • Het beleid Preferences is bijgewerkt om het instellen van OCSP-voorkeuren mogelijk te maken. Deze voorkeuren zijn security.OCSP.enabled, xpinstall.signatures.required en security.ssl.enable_ocsp_stapling.
  • Het beleid ExtensionSettings is bijgewerkt zodat de locatie van het extensiepictogram via default_area kan worden ingesteld. Dit is niet van toepassing op de ESR.