Firefox Reality voor VR-headsets

Noot: de ondersteuning door Mozilla voor Firefox Reality is beëindigd. Lees voor meer info Einde ondersteuning voor Firefox Reality.

Firefox Reality is een snelle en veilige browser, ontworpen voor standalone virtualreality-headsets. Wissel vloeiend tussen 2D en 3D en ontdek geweldige meeslepende inhoud met de snelheid en beveiliging die u vertrouwt.

firefox reality overview

Deze versie van Firefox Reality bevat veel functies, waaronder een privénavigatiemodus, 360 graden-video-ondersteuning, spraakopdrachten in diverse talen, volledigscherm- of focusweergave, theatermodus, bladwijzers en beheerde inhoud op de startpagina.

Bekijk de volgende artikelen voor meer informatie: