Spraakgestuurd zoeken gebruiken in Firefox Reality

Noot: de ondersteuning door Mozilla voor Firefox Reality is beëindigd. Lees voor meer info Einde ondersteuning voor Firefox Reality.

In Firefox Reality kunt u op het web zoeken zonder het toetsenbord te gebruiken. Zo kunt u de functie Spraakgestuurd zoeken gebruiken:

1. Selecteer het microfoonpictogram totdat dit wordt geaccentueerd. (Tip: u kunt ook de besturing naast uw mond houden en op de trigger drukken.)
    firefox reality microphone v1
  2. Spreek uw zoekopdracht uit (voorbeeld: ‘Parijs foto’s’).
  3. Firefox Reality voert een tekstzoekopdracht met uw ingesproken woorden uit via de standaardzoekmachine, zoals Google.
Talen: de functie voor spraakopdrachten van Firefox Reality werkt in het Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Mandarijn en Spaans.