Einde ondersteuning voor Firefox Reality

Als u dit bekijkt in een headset en een ander apparaat wilt gebruiken om dit te lezen, ga dan naar Firefox Reality.

Mozilla heeft de ondersteuning voor Firefox Reality op Oculus Go, Oculus Quest, HTC Viveport, Windows Standalone AR en Pico Neo beëindigd. Het project wordt overgedragen aan Igalia in de vorm van hun Wolvic-browser, die op geselecteerde apparaten beschikbaar is. Firefox Reality kan nog steeds werken op uw apparaat, maar ontvangt geen ondersteuning of beveiligingsupdates meer.

Als u een Oculus Quest, Pico 4- of Pico 4E-apparaat hebt, raden we u aan Wolvic te installeren vanuit de Oculus- of Pico-appstores. U vindt meer info over Wolvic op Wolvic.com.

Als u een HTC- of Windows-AR-apparaat of een andere Pico-headset hebt, raden we u aan naar een alternatief te zoeken in de appstores voor die apparaten.