Aanmeldproblemen bij Pocket oplossen

Dit artikel legt uit waarom u altijd wordt gevraagd aan te melden bij Pocket als u uw Pocket-lijst met opgeslagen pagina’s wilt bekijken. Lees voor meer informatie over aanmelden bij Pocket Registreren voor Pocket met uw Firefox-account en Aanmelden bij Pocket met uw Mozilla-account.

Als u in Firefox OptiesVoorkeurenInstellingen Nooit geschiedenis onthouden selecteert vanuit de eerste vervolgkeuze in de sectie Geschiedenis van de pagina Browserprivacy, lijkt dit de juiste handelswijze, maar mogelijk doorgrondt u de impact van deze wijziging niet geheel. Als Firefox nooit geschiedenis onthoudt, is de privénavigatiemodus ingeschakeld. Als gevolg hiervan wordt u, als u uw Pocket-lijst probeert te bekijken, gevraagd aan te melden bij de website en worden geen cookies opgeslagen.

Om dit probleem op te lossen en Firefox in staat te stellen cookies voor Pocket op te slaan:

1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen.
  2. Klik links op Privacy & Beveiliging. De pagina Browserprivacy wordt getoond.
  3. Selecteer in de sectie Geschiedenis in het eerste vervolgkeuzemenu Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis.
    Fx78CustomSettingsForHistory
  4. Haal het vinkje bij Altijd de privénavigatiemodus gebruiken weg als dit is geselecteerd. Hierdoor wordt een dialoogvenster getoond dat u vraagt Firefox te herstarten. Klik op de knop Firefox nu herstarten. Firefox wordt gesloten en opnieuw geopend.
  5. Ga naar de sectie Cookies en websitegegevens van het paneel Privacy & Beveiliging.
    Fx79CookiesAndSiteData
  6. Klik op de knop Uitzonderingen beheren….
    • Het pop-upvenster Uitzonderingen – Cookies en websitegegevens verschijnt.
  7. Voer in het veld Adres van de website https://getpocket.com in.
  8. Klik op de knop Toestaan.
    Allow
    • https://getpocket.com wordt toegevoegd aan de kolom Website en Toestaan wordt toegevoegd aan de kolom Status.
  9. Klik op de knop Wijzigingen opslaan.

Sla nog eens naar Pocket op nadat u bovenstaande stappen hebt voltooid. Er zal nog eenmaal worden gevraagd u aan te melden.