Aanmelden bij Pocket met uw Mozilla-account

Als u zich voor Pocket hebt geregistreerd met uw Mozilla-account, kunt u zich via diezelfde account aanmelden bij de Pocket-app op uw telefoon of tablet.

Uw Mozilla-account gebruiken voor het aanmelden bij de Pocket-app

1. Start de app en tik daarna op Aanmelden.
  2. Tik op Aanmelden met Firefox.
  3. Voer het e-mailadres en wachtwoord van uw Mozilla-account in.
Als Aanmelden met Firefox geen optie is, zie dan de volgende sectie voor informatie over het aanmaken van een Pocket-wachtwoord.

Aanmelden bij Pocket als uw Mozilla-account geen optie is

Sommige apps bieden geen manier om u bij Pocket aan te melden met uw Mozilla-account. U kunt dan een voor Pocket specifiek wachtwoord aanmaken voor het aanmelden bij deze apps:

1. Bezoek de pagina Uw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? van Pocket.
  2. Voer het e-mailadres in dat u met uw Mozilla-account gebruikt en klik op Versturen.
  3. Controleer uw e-mail op een bericht van Pocket, en volg de instructies om een wachtwoord in te stellen.

Problemen met aanmelden bij Pocket

Als u privacyinstellingen in Firefox hebt verscherpt, kunt u in een lus belanden als u op de Pocket-knop klikt. Als Pocket zelfs wanneer u zich al hebt aangemeld blijft vragen u te registreren en u daarom geen pagina kunt opslaan, volg dan deze instructies om een uitzondering voor getpocket.com toe te voegen.

1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen.
  2. Klik op het paneel Privacy & Beveiliging.
  3. Kies onder Geschiedenis in de vervolgkeuzelijst Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis, en verwijder het vinkje bij Altijd de privénavigatiemodus gebruiken als het is aangevinkt (u wordt gevraagd om Firefox opnieuw te starten).
  4. Klik op de knop Uitzonderingen beheren… in de sectie Cookies en websitegegevens.
  5. Voer in het veld Adres van website getpocket.com in, en klik daarna op Toestaan.
  6. Klik tot slot op Wijzigingen opslaan.
Als u uw privacyinstellingen liever niet wijzigt, kunt u een pagina handmatig naar Pocket opslaan. Zie Saving to Pocket Manually voor instructies.