Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Modrá lišta

  • 5 replies
  • 1 has this problem
  • 2 views
  • Last reply by poljos

more options

Modrá lišta nahoře má najednou dvojnásobnou šířku a na ní se objevují šedivé záložky. Jak se toho zbavím?

Modrá lišta nahoře má najednou dvojnásobnou šířku a na ní se objevují šedivé záložky. Jak se toho zbavím?

All Replies (5)

more options

Nahoře jsou tři až čtyři lišty... Šířku nebo výšku? Zkus to v režimu řešení potíží (přes menu F10 - Nápověda). Pokud to v něm pojede v pořádku, je na vině některý nainstalovaný doplněk.

more options

Nahoře je jen jedna modrá lišta přes celou obrazovku. A pokud šířku nebo výšku, pak tedy výšku. Co s tím mám dělat?

more options

Asi je tady špatná akustika... Zkus to v režimu řešení potíží (přes menu F10 - Nápověda). Pokud to v něm pojede v pořádku, je na vině některý nainstalovaný doplněk. Pro jistotu sem dej ještě screen obrazovky, ať vím, o čem se bavíme.

Mimochodem, tady píšeš, že jsi se dostal na původní vzhled Firefoxu (po verzi 89). Nemá to souvislost? https://support.mozilla.org/cs/questions/1338929

Modified by poljos

more options

F10 udělá tu horní modrou lištu ještě vyšší, protože se objeví položky "Soubor, Úpravy,...". Na obrázku je vidět horní lišta bez toho menu pod F10:

https://user-media-prod-cdn.itsre-sumo.mozilla.net/uploads/images/2021-08-13-00-25-10-6081a6.png

Modified by josef.mikuta

more options

Potřetí ti to už psát nebudu... Pomocí F10 si zobrazíš nabídku - NÁPOVĚDA. Víc ti radit nebudu, přečti si moje předešlé odpovědi.