Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Proč ty změny barev? Jsou příšerné a nepříjemné!! Proč šedá ikona na označení záložky? Proč vůbec tyto změny děláte?

more options

Je možnost jak mít grafickou podobu stejnou. Ta tmavě modrá lišta mi tahá oči. Velmi nepříjemná barva. Běžte s takovým vylepšením do ...

Je možnost jak mít grafickou podobu stejnou. Ta tmavě modrá lišta mi tahá oči. Velmi nepříjemná barva. Běžte s takovým vylepšením do ...

All Replies (3)

more options

Tohle je fórum uživatelů a na vývoj Firefoxu nemá vliv. Firefox se dá i za tohoto stavu nějak "dodělat" k obrazu svému. Zkus si pročíst dřívější témata ve fóru.

more options

Psala jsem na Forum podpory. A číst předešlá témata? No to ten čas věnuju něčemu přínosnějšímu, než sedět u compu a pátrat jak změnit barvy na lištách. Holt si budu muset zvyknout a nebo používat něco jiného. Ale ono je to stejné u každého systému, takže zbytečné. Akorát jsem chtěla říct, že mě to štve.

more options

Firefox má v sobě celkem tři zabudované motivy vzhledu - výchozí, tmavý a světlý. Výchozí máte teď, ten tmavý přepne celé rozhraní Firefoxu do černé a šedá a co asi hledáte je světlý, který místo modré lišty (respektive barvy z operačního systému) použije bílou. Ze serveru s doplňky si ale můžete nainstalovat i další s různými jinými barvami nebo vzory.

Jak motiv vzhledu změnit nebo stáhnout nový najdete v článku nápovědy Jak si upravím lišty Firefoxu.