Mozilla 도움말 검색

고객 지원 사기를 피하세요. 저희는 여러분께 절대로 전화를 걸거나 문자를 보내거나 개인 정보를 공유하도록 요청하지 않습니다. "악용 사례 신고"옵션을 사용하여 의심스러운 활동을 신고해 주세요.

Learn More

Website niet zichtbaar via Firefox

  • 2 답장
  • 0 이 문제를 만남
  • 1 보기
  • 최종 답변자: Mark Heijl

more options

Beste Firefox- medewerker,

Sinds 2 dagen wordt mijn Wordpress website (https://theroamingrover.nl/) niet in Firefox geladen. Ik krijg de volgende melding:

De pagina verwijst niet op een juiste manier door Fout tijdens het verbinden met theroamingrover.nl.

   Dit probleem kan soms worden veroorzaakt door het uitschakelen of weigeren van cookies.

Via Edge heb ik wel toegang tot mijn website, ook op mijn werkcomputer (met Firefox) kan ik gewoon mijn website laden. Wat kan er aan de hand zijn dat dit niet meer lukt op mijn laptop. En hoe kan ik het oplossen? Is er iets mogelijk met een harde reset?

Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet, Inge Bakermans

Beste Firefox- medewerker, Sinds 2 dagen wordt mijn Wordpress website (https://theroamingrover.nl/) niet in Firefox geladen. Ik krijg de volgende melding: De pagina verwijst niet op een juiste manier door Fout tijdens het verbinden met theroamingrover.nl. Dit probleem kan soms worden veroorzaakt door het uitschakelen of weigeren van cookies. Via Edge heb ik wel toegang tot mijn website, ook op mijn werkcomputer (met Firefox) kan ik gewoon mijn website laden. Wat kan er aan de hand zijn dat dit niet meer lukt op mijn laptop. En hoe kan ik het oplossen? Is er iets mogelijk met een harde reset? Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Inge Bakermans

모든 댓글 (2)

more options

Hallo Inge,

Heb je toevallig Alleen HTTPS ingeschakeld zoals staat in https://mzl.la/3dnQOF5?

도움이 되셨습니까?

more options

Het kan ook worden veroorzaakt door een te strenge instelling van Verbeterde bescherming tegen volgen. Probeer deze aan te passen en probeer het dan nog eens (of vergelijk de instellingen met die van de computer op uw werk, mogelijk levert het verschil ook inzicht op).

Succes, we horen graag of het lukt!

도움이 되셨습니까?

질문하기

글에 답글을 달기 위해서는 계정으로 로그인해야만 합니다. 계정이 아직 없다면 새로운 질문을 올려주세요.