URL’s delen in Firefox voor macOS

Firefox Firefox Laatst bijgewerkt: 10/31/2021

U kunt een webpagina delen met uw voorkeurstoepassingen in Firefox voor macOS.

1. Als u een bezochte website bezoekt wilt delen, klik dan op het menu Bestand bovenin het scherm en vervolgens op menu-item Delen.
  2. Kies de toepassing die u wilt gebruiken om de URL van de website te delen.

De afbeelding ‘fx92FileShare-mac’ bestaat niet.

Optioneel kunt u met de rechtermuisknop klikken op het tabblad van de website die u wilt delen en op het menu-item Delen klikken.

Als u een koppeling via e-mail deelt, zal Firefox de standaard e-mailtoepassing van uw systeem gebruiken. Bezoek om te lezen over hoe u kunt configureren welke toepassing u gebruikt om koppelingen via e-mail te delen Het voor het openen van e-mailkoppelingen gebruikte programma wijzigen.