Mozilla サポートの検索

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

詳しく学ぶ

Zobrazení doručených zpráv - Thunderbird

  • 1 件の返信
  • 0 人がこの問題に困っています
  • 4 回表示
  • 最後の返信者: Ansam

more options

Odešel mi starý počítač s Win 10, kde jsem spokojeně používal Thunderbird. Nyní mám počítač s Win 11 Home, kam jsem Thunderbird nově nainstaloval. Nelíbí se mi zobrazení seznamu doručených zpráv. Nejde to předělat na stejný systém, jako jsem měl dříve? Tedy podokno s doručenými zprávami mělo dva díly, nahoře byl seznam zpráv (předmět, odesilatel atd.) a v dolní části byl text té zprávy, na kterou jsem nahoře kliknul.

Petr Přikryl pprikryl@centrum.cz

Odešel mi starý počítač s Win 10, kde jsem spokojeně používal Thunderbird. Nyní mám počítač s Win 11 Home, kam jsem Thunderbird nově nainstaloval. Nelíbí se mi zobrazení seznamu doručených zpráv. Nejde to předělat na stejný systém, jako jsem měl dříve? Tedy podokno s doručenými zprávami mělo dva díly, nahoře byl seznam zpráv (předmět, odesilatel atd.) a v dolní části byl text té zprávy, na kterou jsem nahoře kliknul. Petr Přikryl pprikryl@centrum.cz

すべての返信 (1)

more options

- Thunderbird - (F10) - Zobraziť - Rozmiestnenie - Klasický pohľad

Alebo je možné že ste boli navyknutý na "Široký pohľad".

この投稿は Ansam により に変更されました

役に立ちましたか?

質問する

投稿に返信するには あなたのアカウントにログイン する必要があります。まだアカウントをお持ちでなければ、新しい質問を開始 してください。