Mozilla サポートの検索

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

このスレッドはアーカイブに保管されました。 必要であれば新たに質問してください。

Chybné zobrazení doručených e-mailů

  • 5 件の返信
  • 1 人がこの問題に困っています
  • 4 回表示
  • 最後の返信者: poljos

more options

Dobrý den,

mám problém se zobrazováním e-mailů v aplikaci Thunderbird. Posledních několik dní se mi u některých doručených e-mailů zobrazuje špatně obsah, nebo se uvnitř e-mailu zobrazí obsah jiného nebo se nezobrazí vůbec apod. Můžete mi prosím poradit, co mám dělat, aby k tomu nedocházelo?

Níže posílám screeny. Předem děkuji za odpověď.

S přáním hezkého dne

Michaela Maroušková

Dobrý den, mám problém se zobrazováním e-mailů v aplikaci Thunderbird. Posledních několik dní se mi u některých doručených e-mailů zobrazuje špatně obsah, nebo se uvnitř e-mailu zobrazí obsah jiného nebo se nezobrazí vůbec apod. Můžete mi prosím poradit, co mám dělat, aby k tomu nedocházelo? Níže posílám screeny. Předem děkuji za odpověď. S přáním hezkého dne Michaela Maroušková
添付されたスクリーンショット

すべての返信 (5)

more options

Když to přepneš do Režimu řešení potíží (z nabídky Nápověda), tak se ty e-maily ukážou v pořádku?

more options

Ani v režimu řešení potíží se e-maily nezobrazují správně.

more options

Z toho obrázku ale není vidět, jak se to zobrazuje. Nebo se ti místo e-mailu zobrazuje jeho zdrojový kód? Zkus v Thunderbirdu v hlavní nabídce Zobrazení - Záhlaví nastavit Normální.

この投稿は poljos により に変更されました

more options

U některých e-mailů se zobrazuje zdrojový kód, u některých jen prázdná stránka a u dalších obsah jiného e-mailu (normálně). Nastavení zobrazení záhlaví mám normální pořád.

more options

S něčím takovým jsem se nikdy nesetkal. Co se dělo s tím Thunderbirdem, že se takhle zpotvořil? To je na reinstalaci Thundrbirdu nebo alespoň na vytvoření jeho nového profilu. https://support.mozilla.org/cs/kb/pouziti-nekolika-profilu-v-thunderbirdu

Pokud nemáš aktualizovaný Thunderbird, tak ho zkus aktualizovat. Aktuální je verze 91.8.1

この投稿は poljos により に変更されました