Cerca nel supporto

Attenzione alle mail truffa. Mozilla non chiederà mai di chiamare o mandare messaggi a un numero di telefono o di inviare dati personali. Segnalare qualsiasi attività sospetta utilizzando l'opzione “Segnala abuso”.

Ulteriori informazioni

Questa discussione è archiviata. Inserire una nuova richiesta se occorre aiuto.

Nastavení lišty záložek

  • 2 risposte
  • 1 ha questo problema
  • 1 visualizzazione
  • Ultima risposta di Tomiket

more options

Pěkně zdravím. Rád by jsem se zeptal, případně požádal. Patrně proběhla nějaká aktualizace a zobrazuje se mě nyní v liště záložek na konci řádku "Ostatní záložky" Patrně zkratka, aby uživatel nemusel klikat v panelu na záložky a otevírat seznam "Ostatní záložky".

Nicméně pro mě tato nová funkce je nežádoucí. Ale bohužel nemohu přijít jak tuto novinku odstranit. Popravdě se bojím, že je to na pevno a nelze to nijak odstranit. V takovém případě bych rád požádal, aby tato možnost byla volitelná.

Předem Vám děkuji za pomoc.

S Pozdravem Tom.

Pěkně zdravím. Rád by jsem se zeptal, případně požádal. Patrně proběhla nějaká aktualizace a zobrazuje se mě nyní v liště záložek na konci řádku "Ostatní záložky" Patrně zkratka, aby uživatel nemusel klikat v panelu na záložky a otevírat seznam "Ostatní záložky". Nicméně pro mě tato nová funkce je nežádoucí. Ale bohužel nemohu přijít jak tuto novinku odstranit. Popravdě se bojím, že je to na pevno a nelze to nijak odstranit. V takovém případě bych rád požádal, aby tato možnost byla volitelná. Předem Vám děkuji za pomoc. S Pozdravem Tom.

Tutte le risposte (2)

more options

Soluzione scelta

more options

Děkuji Vám pěkně. ;)