Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Pretraži podršku

Izbjegni prevare podrške. Nikad te nećemo tražiti da nas nazoveš, da nam pošalješ telefonski broj ili da podijeliš osobne podatke. Prijavi sumnjive radnje pomoću opcije „Prijavi zlouporabu”.

Learn More

Nekompatibilní doplněk

  • 9 odgovora
  • 1 ima ovaj problem
  • 4 prikaza
  • Posljednji odgovor od Ansam

more options

Dobrý den, prosím Vás o pomoc při řešení problému s kompatibilitou rozšíření "Český slovník pro kontrolu pravopisu" pro Thunderbird. https://addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/addon/czech-spell-checking-dictionar/ Při pokusu o přidání mi to hlásí chybu, že není kompatibilní. Moje verze TB je 60.0b6 (32-bit)

Předem děkuji za info.

Dobrý den, prosím Vás o pomoc při řešení problému s kompatibilitou rozšíření "Český slovník pro kontrolu pravopisu" pro Thunderbird. https://addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/addon/czech-spell-checking-dictionar/ Při pokusu o přidání mi to hlásí chybu, že není kompatibilní. Moje verze TB je 60.0b6 (32-bit) Předem děkuji za info.
Priložene slike ekrana

Izmjenjeno od TidO

Izabrano rješenje

Bez urážky ale moji verzi jsem psal již v první zprávě:

  • Moje verze TB je 60.0b6 (32-bit)

Poslední krok vyřešil můj problém ale každopádně na stránce dopľňku píšete, že je kompatibilní s verzí TB60 což evidentně pravda není.

Pročitaj ovaj odgovor u kontekstu 👍 0

Svi odgovori (9)

more options

Thunderbird nepotrebuje žiaden ďalší doplnok na kontrolu pravopisu. Kontrola pravopisu je súčasťou inštalácie. Je treba si tú kontrolu v Thunderbirde ZAPNÚŤ:

- Thunderbird - Nástroje - Možnosti - Písanie správ - Pravopis a tuná si to zapnite a nastavte si svoj jazyk

more options

Používám anglickou verzi TB i Win10. Tuto možnost tam nemám primárně.

more options

1. Spustite Thunderbird. 2. Zapnite si kontrolu pravopisu (tu anglickú) 3. Vytvorte hocijakú NOVÚ právu 4. V tejto novej správe napíšte hocijaký nezmysel" napr hjsdgfszt 5. Kliknite na tento text pravým tlačidlom myši a z rozprestrenej ponuky vyberte "Jazyky" a potom "Pridať slovníky" a z ponuky vyberte "czech"

more options

Provedeno s naprosto stejným výsledkem. Vybírám: - Czech Čeština Download Dictionary (611.4 KiB) a pak mi to zobrazí hlášku, kterou vidíte v příloze.

more options

Používate testovaciu BETA verziu Thunderbird 60 - tam to skutočne nefunguje. Pretože ste dobrovoľným testerom, tak o tejto chybe dajte vedieť vývojarom Thunderbirdu.

Ak by ste používali oficiálnu finálnu verziu Thunderbirdu, tak tam to funguje bez problémov. Dnes je to verzia 52.8.0

Oficiálne verzie Thunderbirdu nájdete tuná: http://archive.mozilla.org/pub/thunderbird/releases/ Vypnite Thunderbid a natvrdo preinštalujte doterajšiu (problémovú) verziu Thunderbirdu.

more options

Odabrano rješenje

Bez urážky ale moji verzi jsem psal již v první zprávě:

  • Moje verze TB je 60.0b6 (32-bit)

Poslední krok vyřešil můj problém ale každopádně na stránce dopľňku píšete, že je kompatibilní s verzí TB60 což evidentně pravda není.

more options

Bez urážky ale BETA TESTERI musia počítať s tým, že nie všetko bude funkčné na 100%.

more options

S tím samozřejmě počítám, ale pokud píšete, že pro tuto verzi je to vhodné, tak předpokládám, že to je pravda.

more options

Toto je „Diskusné fórum“ používateľov Firefoxu a Thunderbirdu. Táto stránka nemá nič spoločné s vývojom produktov Mozilly, a nie je v silách tejto komunity to zmeniť. Svoje pripomienky im môžete napísať tuna: https://bugzilla.mozilla.org/form.mdn.