Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Při migraci pošty jsem smazala profil na novém počítači a thunderbird nyní nejde spustit a ani přeinstalace to neupravila

  • 2 replies
  • 1 has this problem
  • 13 views
  • Last reply by Ansam

more options

Snažila jsem se přesunout profil thunderbird ze starého na nový počítač, to moc nefungovalo, tak jsem pak smazala profil na novém počítači, který se vytvořil předtím automaticky. Nyní ani při přeinstalování thunderbirdu ani přes vyhledání profilu windows tlačítko + R, mi thunderbird píše, že Profil Thunderbird nelze nahrát. Pravděpodobně chybí nebo je nedostupný.

A thunderbird nejde spustit.

Děkuji za rady Jitka

Snažila jsem se přesunout profil thunderbird ze starého na nový počítač, to moc nefungovalo, tak jsem pak smazala profil na novém počítači, který se vytvořil předtím automaticky. Nyní ani při přeinstalování thunderbirdu ani přes vyhledání profilu windows tlačítko + R, mi thunderbird píše, že Profil Thunderbird nelze nahrát. Pravděpodobně chybí nebo je nedostupný. A thunderbird nejde spustit. Děkuji za rady Jitka

Chosen solution

Postup bude podobný jako v případě Firefoxu, viz článek Jak spustit Firefox, když váš profil chybí nebo je nedostupný. Nejlépe když pomocí správce profilů vytvoříte nový profil a nastavíte ho jako výchozí pro další spouštění.

Read this answer in context 👍 0

All Replies (2)

more options

Chosen Solution

Postup bude podobný jako v případě Firefoxu, viz článek Jak spustit Firefox, když váš profil chybí nebo je nedostupný. Nejlépe když pomocí správce profilů vytvoříte nový profil a nastavíte ho jako výchozí pro další spouštění.

more options

Vytvorte si NOVÝ PROFIL Thunderbirdu. Na vytvorenie nového profilu môžete použiť odkazy v ponuke Štart - Spustiť (alebo iba WIN+R) a tu vypíšte: "thunderbird -p" - bez úvodzoviek. Niekedy je potrebné vypísať celú cestu k súboru thunderbird.exe, vtedy vypíšte C:\Program Files (x86)\Mozilla Thunderbird\ thunderbird.exe -p

http://imgbank.cz/images/2015/08/20/Thunderbird_novy_profil.jpg

Ak je problém odstránený, potom pokračujte v tvorbe (budovaní) NOVÉHO PROFILU Thunderbirdu.