Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Eheka Pytyvõha

Emboyke pytyvõha apovai. Ndorojeruremo’ãi ehenói térã eñe’ẽmondóvo pumbyrýpe ha emoherakuãvo marandu nemba’etéva. Emombe’u tembiapo imarãkuaáva ko “Marandu iñañáva” rupive.

Learn More

thunderbird sunucu ayarları sorunu -*- e - posta gelmiyor -

  • 3 Mbohovái
  • 1 oguereko ko apañuái
  • 1 Hecha
  • Mbohovái ipaháva Selim

more options

Merhaba, ozmumcugida@superonline.com mail adresi ilgili yaanimail müşteri hizmetleri görüşmemize istinaden pop ayarlarında problem olmadığı sizinle irtibata geçmemi istediler. ekteki pop ayarlarını yapmamıza istinaden mail gidiyor mail gelmiyor. sunucu ayarlarında yada sistemsel bir sorun olabilir mi?

ayrıca evde kullandığım bilgisayarımda da zambak008@hotmail.com mail adresini uygulama üzerinden kullanıyordum ancak kendi bilgisayarımda aynı hata ve kurulum yapılmıyor hatası alıyorum. uygalamınızdan memnunum ancak gerekli güncelleme yada çözüm bilgi verebilirmisiniz.

Şimdiden teşekkür ederiz.

Merhaba, ozmumcugida@superonline.com mail adresi ilgili yaanimail müşteri hizmetleri görüşmemize istinaden pop ayarlarında problem olmadığı sizinle irtibata geçmemi istediler. ekteki pop ayarlarını yapmamıza istinaden mail gidiyor mail gelmiyor. sunucu ayarlarında yada sistemsel bir sorun olabilir mi? ayrıca evde kullandığım bilgisayarımda da zambak008@hotmail.com mail adresini uygulama üzerinden kullanıyordum ancak kendi bilgisayarımda aynı hata ve kurulum yapılmıyor hatası alıyorum. uygalamınızdan memnunum ancak gerekli güncelleme yada çözüm bilgi verebilirmisiniz. Şimdiden teşekkür ederiz.
Mba’erechaha japyhypyre oñondivegua

Opaite Mbohovái (3)

more options

Bilgisayarınızda herhangi bir güvenlik yazılımı var mı? Bu yazılımların e-posta tarama özelliği bazen bu gibi sorunlara yol açabilir. Varsa e-posta tarama özelliğini kapatarak tekrar denemenizi öneririm.

more options

AVG antivirüs free var kapattım denedim ancak hala aynı ileti indir dediğimde sunucuyla bağlantı kesildi mesajı veriyor aynı evde denedim güvenlik duvarı ve virüs programını kapattım e-posta ve şifre kontrol ederek girdim aynı hatayı alıyorum. hotmail kendi uygulasından girebiliyorum. yardımcı olabilirmisiniz. güncelleme mi gerekiyor ?

more options

AVG'de e-posta kalkanını devre dışı bırakmak işe yaramadıysa maalesef aklıma gelen başka bir çözüm yok.