Sykje yn Support

Mij stipescams. Wy sille jo nea freegje in telefoannûmer te beljen, der in sms nei ta te stjoeren of persoanlike gegevens te dielen. Meld fertochte aktiviteit mei de opsje ‘Misbrûk melde’.

Learn More

Dizze konversaasje is argivearre. Stel in nije fraach as jo help nedich hawwe.

Firefox lakkasi toimimasta

more options

Firefox lakkasi toimimasta viime viikolla, ei saa yhteyttä nettiin. asetusvalikot ym ei avaudu. Avautuu vain tyhjä selain. Ei anna mitään virheilmoitusta. Läppärissä on F-Securen Internet Security, siellä ei näytä olevan estoja firefoxille Window Defenderin palomuuri ohjelmastakaan en löydä mitään estoja Firefoxille.

Muut selaimet toimii, Crome ja Edge

Olen ladannut firefoxin uudelleen parikin kertaa. Käytössä on win 10 x64 Firefox versio näyttäs olevan 101

Kyllähän muillakin selaimilla voi surffailla, mutta kun Firefox olis paras

Firefox lakkasi toimimasta viime viikolla, ei saa yhteyttä nettiin. asetusvalikot ym ei avaudu. Avautuu vain tyhjä selain. Ei anna mitään virheilmoitusta. Läppärissä on F-Securen Internet Security, siellä ei näytä olevan estoja firefoxille Window Defenderin palomuuri ohjelmastakaan en löydä mitään estoja Firefoxille. Muut selaimet toimii, Crome ja Edge Olen ladannut firefoxin uudelleen parikin kertaa. Käytössä on win 10 x64 Firefox versio näyttäs olevan 101 Kyllähän muillakin selaimilla voi surffailla, mutta kun Firefox olis paras

Alle antwurden (1)

more options

20.6.2022 tuli Windowsiin päivitys ja kas kummaa Firefox toimii jälleen.