Sykje yn Support

Mij stipescams. Wy sille jo nea freegje in telefoannûmer te beljen, der in sms nei ta te stjoeren of persoanlike gegevens te dielen. Meld fertochte aktiviteit mei de opsje ‘Misbrûk melde’.

Mear ynfo

Dizze konversaasje is argivearre. Stel in nije fraach as jo help nedich hawwe.

Po odeslání zůstanou zprávy v Konceptu

  • 2 antwurd
  • 1 hat dit probleem
  • 1 werjefte
  • Lêste antwurd fan Standa STBK

more options

Ahoj, zpráva, která je v Konceptech tam po dopsání a odeslání zůstane. Prostě se po odeslání z Konceptů nesmaže. Není na to někde nějaké nastavení? Zřejmě jsem špatně hledal, ale nic jsem nenašel.

Díky

Ahoj, zpráva, která je v Konceptech tam po dopsání a odeslání zůstane. Prostě se po odeslání z Konceptů nesmaže. Není na to někde nějaké nastavení? Zřejmě jsem špatně hledal, ale nic jsem nenašel. Díky

Alle antwurden (2)

more options

Mám nejnovější verzi TB a koncept se po odeslání smaže - bez nějakého nastavování. Máš v nové zprávě při ukládání zaškrtnutou volbu Koncept? Viz. příloha.

PS: Nebo v Nastavení účtu - Kopie a složky - Automaticky při odesílání zprávy - nemáš tam navoleno Uložit kopii do složky - Další...? Tam se dá totiž nastavit ukládání kopie do složky Koncept.

Bewurke troch poljos op

more options

Tento problém mám při psaní na Gmailu taky. Na Seznamu se mi neprojevil. Typicky přerušuji psaní delších mailů několikrát a pak mám na Gmailu třeba deset konceptů. Když mail uložím do konceptů zkratkou Ctrl + S, odejdu od počítače, pak mail dopíšu a odešlu, mail v Konceptech nezůstane. Tohle je ale určitě hodně stará záležitost. Docela jsem na tohle chování zapomněl. Už dlouho jsem nepřerušil psaní mailu.

Bewurke troch Standa STBK op