Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Sykje yn Support

Mij stipescams. Wy sille jo nea freegje in telefoannûmer te beljen, der in sms nei ta te stjoeren of persoanlike gegevens te dielen. Meld fertochte aktiviteit mei de opsje ‘Misbrûk melde’.

Learn More

Dizze konversaasje is argivearre. Stel in nije fraach as jo help nedich hawwe.

Mám Thunderbird 52.2.1(W10).Po nové instalaci nejde přijímat pošta.Na dolní liště se objeví:moje e-mailová adresa:Připojeno k pop3.seznam.cz.Odesílat lze

  • 18 antwurd
  • 2 hawwe dit probleem
  • 1 werjefte
  • Lêste antwurd fan brufi

more options

Mám Thunderbird 52.2.1(W10).Po nové instalaci nejde přijímat pošta.Na dolní liště se objeví:moje e-mailová adresa:Připojeno k pop3.seznam.cz.Odesílat lze

Mám Thunderbird 52.2.1(W10).Po nové instalaci nejde přijímat pošta.Na dolní liště se objeví:moje e-mailová adresa:Připojeno k pop3.seznam.cz.Odesílat lze

Keazen oplossing

Mate asi narušený profil Thunderbirdu. Stiahnite si poslednú verziu Thunderbirdu 52.3.0. Vypnite Thunderbid a natvrdo preinštalujte doterajšiu (problémovú) verziu Thunderbirdu.

Všetky verzie Thunderbirdu nájdete tuná: http://archive.mozilla.org/pub/thunderbird/releases/ Posledná verzia 52.3.0. CS je táto http://archive.mozilla.org/pub/thunderbird/releases/52.3.0/win32/cs/

Dit antwurd yn kontekst lêze 👍 0

Alle antwurden (18)

more options

Nenapísali ste aké chybové hlásenie sa zobrazí po neúspechu stiahnuť novú poštu. Je to veľmi dôležitá informácia pre riešenie vášho problému.

Najskôr musíte preveriť, či tie NOVÉ správy skutočne LEŽIA v poštovom účte na serveri. Je celkom možné, že ste už vyčerpali predplatený pridelený priestor emailovému účtu a vaše úložisko je už plné a ďalšie správy sa tam už jednoducho nezmestia.

Postup: 1. Preverte úložisko na serveri či nie je preplnené (bude treba zadať prihlasovacie meno a heslo k emailovej schránke) 2. Odstráňte STARÉ a NEPOTREBNÉ správy z úložiska na serveri a uvolnite tak priestor pre nové správy 3. Poštový účet v Thunderbirde si nastavte tak, aby po úspešnom prijatí správy (stiahnutí správy do počítača) automaticky odstránil túto správu zo servera a uvoľnil tak priestor na serverovom úložisku pre ďalšie NOVÉ správy.

more options

Děkuji za Vaši zprávu. Chybové hlášení se mi žádné nezobrazuje, pouze se objevuje na spodní liště: moje e-mailová adresa:Připojeno k pop3.seznam.cz. Na serveru Seznam jsou zprávy uložené - v prohlížeči je mohu otevírat, nejdou ale stáhnout do Thunderbirdu. Mám v Thunderbirdu poměrně dost pošty, možná je zahlcený? Zkoušel jsem už něco odstranit, ale zatím se tím nic nevyřešilo. Budu mazat další zprávy, uvidím. Zatím ještě jednou díky.

more options

Je tiež možné, že už máte preplnený priečinok "Doručená pošta" kde je Thunderbirdom stanovený maximálny objem 4GB (rovnako tak aj pre každý samostatný priečinok). Kliknite na priečinok "Doručená pošta" pravým tlačidlom myši, vyberte "Vlastnosti" a preverte akú veľkosť na disku zaberá. Limit veľkosti zložky je detailnejšie vysvetlený tuná: http://kb.mozillazine.org/Limits_%28Thunderbird%29#Folders_and_messages.

Odporúčam staré správy z preplneného priečinka "Doručená pošta" odstrániť, alebo archivovať. Postup archivácie: Označte všetku starú poštu v priečinku "Doručená pošta" (cca 1000 emailov) a zvolte a (stlačiť klávesu a), alebo ich po označení archivujte aj takto (druhá možnosť): - Thunderbird - Správa - Archivovať - uvoľnili ste si miesto v priečinku a všetka stará pošta je ARCHIVOVANÁ - nájdete ju v priečinku ARCHÍVY pod konkrétnym letopočtom. Poštu z roku 2015 archivuje do priečinka 2015. Poštu z roku 2016 archivuje do priečinka 2016. https://support.mozilla.org/cs/kb/archivace-zprav

Pokiaľ v Thunderbirde odstránite e-mail, tak sa v skutočnosti iba označí ako odstránený, ale fyzicky zostane a naďalej zaberá miesto. Jeho fyzické odstránenie sa vykoná až použitím voľby "Vykonať údržbu priečinkov“. Takže aby ste zmenšili veľkosť preplneného priečinka je nutné ešte „Vykonať údržbu priečinkov": https://support.mozilla.org/cs/kb/provedeni-udrzby-slozek. POSTUP: - Thunderbird - Súbor - Vykonať údržbu priečinkov http://imgbank.cz/images/2015/08/19/Thunderbird_udrzba_priecinkov.jpg

Ďalšou možnosťou je, že ste narazili na limit veľkosti niektorého iného priečinka, kde je maximálny limit tak isto 4GB. V tomto prípade pomôže to isté - uvolniť preplnený priečinok archiváciou, alebo odstránením starých správ, a následným spustením "Údržby priečinkov".

more options

Děkuji. Skutečně jsem měl několik složek s 4GB - záložní i Doručená pošta. Odstranil jsem z nich některé soubory, provedl údržbu, takže velikost těch největších - záložních je mezi 2-3 GB. Bohužel přijímání souborů stále nefunguje.

more options

Spustite Thunderbird v NÚDZOVOM režime (zakázať všetky doplnky a nastaviť ovládacie prvky na predvolené hodnoty) a preverte či problém pretrváva. Na spustenie programu do núdzového režimu môžete použiť odkazy v ponuke Windows- Štart (WIN+R) - Spustiť a tu vypíšte: thunderbird -safe-mode alebo priamo z menu Thunderbird - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky https://support.mozilla.org/cs/kb/nouzovy-rezim-thunderbirdu http://imgbank.cz/images/2015/07/21/Thunderbird_nudzovy_rezim0.jpg ak všetko funguje tak ako má, hľadajte chybu v rozšíreniach. Vypnite ich a postupne zapínajte až zistíte, ktoré už nekompatibilné rozšírenie to spôsobuje, alebo znova spustite Thunderbird v NÚDZOVOM režime a podľa obrázka kliknite na tlačidlo "Vykonať zmeny a reštartovať". = Ak problém nepominie vytvorte si NOVÝ PROFIL. Na vytvorenie nového profilu môžete použiť odkazy v ponuke Štart - Spustiť (alebo iba WIN+R) a tu vypíšte: "thunderbird -p" - bez úvodzoviek a preverte, či problém pretrváva. Ak problém nepominie, tak sa môžete vrátiť k pôvodnému profilu tiež príkazom "thunderbird -p" Niekedy je potrebné vypísať celú cestu k súboru thunderbird.exe, vtedy vypíšte C:\Program Files (x86)\Mozilla Thunderbird\ thunderbird.exe -p

http://imgbank.cz/images/2015/08/20/Thunderbird_novy_profil.jpg

Ak je problém odstránený, potom pokračujte v tvorbe (budovaní) NOVÉHO PROFILU Thunderbirdu. Nakoniec môžete ten STARÝ profil odstrániť.

more options

Doporučujeme pro jistotu překontrolovat nastavení POP:

more options

Děkuji za Vaše zprávy. Provedl jsem změnu v nastavení zabezpečení na "žádné! (110) a funguje to, zprávy jdou přijímat. Můžu to tato nechat? Nový profil jsem zatím nezkoušel.

more options

Myslím si, že to už je otázka na technickú podporu seznam.cz:

Prečítajte si ešte toto: https://napoveda.seznam.cz/cz/email/mozilla-thunderbird/pop3-nastaveni-mozilla-thunderbird/ - hlavne kliknite na odkaz "Nevyhovují vám videa? Zobrazte si podrobnou obrázkovou nápovědu."

Technická podpora seznam.cz: https://napoveda.seznam.cz/cz/services/

more options

Děkuji. Na technické podpoře Seznamu mi řekli, že poskytují pouze službu zabezpečení SSL/TLS, což je zašifrovaný přenos e-mailů, v případě žádného zabezpečení nejsou e-maily šifrované. Takže pro zabezpečený přenos zbývá už jenom vytvořit nový profil?

more options

Ak problém nepominúl vytvorte si NOVÝ PROFIL Thunderbirdu. Na vytvorenie nového profilu môžete použiť odkazy v ponuke Štart - Spustiť (alebo iba WIN+R) a tu vypíšte: "thunderbird -p" - bez úvodzoviek a preverte, či problém pretrváva. Ak problém nepominie, tak sa môžete vrátiť k pôvodnému profilu tiež príkazom "thunderbird -p" Niekedy je potrebné vypísať celú cestu k súboru thunderbird.exe, vtedy vypíšte C:\Program Files (x86)\Mozilla Thunderbird\ thunderbird.exe -p

http://imgbank.cz/images/2015/08/20/Thunderbird_novy_profil.jpg

Ak je problém odstránený, potom pokračujte v tvorbe (budovaní) NOVÉHO PROFILU Thunderbirdu. Nakoniec môžete ten STARÝ profil odstrániť.

more options

Problém zatím trvá, řeším to nezabezpečeným přenosem emailů. Nový profil jsem si zatím neudělal, nevím jak se bude chovat ten původní a zůstanou zachované, resp. dají se zkopírovat do nového profilu archivované emaily?

more options
brufi napsal(a)
a zda zůstanou zachované, resp. dají se zkopírovat do nového profilu archivované emaily?

Archivované emaily by mali zostať. Poprípade sa potom dajú prekopírovať do nového profilu. V tom začiatku môžete používať aj ten STARÝ profil. Je veľmi jednoduché prepnúť sa z NOVÉHO profilu do toho STARÉHO profilu a takýmto spôsobom si prekopírovávať údaje zo STARÉHO profilu do NOVÉHO profilu. Nakoniec môžte ten STARÝ profil odstrániť.

more options

Tak jsem chtěl vytvořit nový profil, zkoušel jsem Váš návod:

NOVÝ PROFIL Thunderbirdu. Na vytvorenie nového profilu môžete použiť odkazy v ponuke Štart - Spustiť (alebo iba WIN+R) a tu vypíšte: "thunderbird -p" - bez úvodzoviek a preverte, či problém pretrváva. Ak problém nepominie, tak sa môžete vrátiť k pôvodnému profilu tiež príkazom "thunderbird -p" Niekedy je potrebné vypísať celú cestu k súboru thunderbird.exe, vtedy vypíšte C:\Program Files (x86)\Mozilla Thunderbird\ thunderbird.exe -p

ale bohužel systém Windows nic nenašel.

http://imgbank.cz/images/2015/08/20/Thunderbird_novy_profil.jpg

Po použití tohoto odkazu se otevřela stránka s postupem, ale nevím, kde hledat příslušnou stránku pro vytvoření nového profilu.

more options

brufi napsal(a)

... nevím, kde hledat příslušnou stránku pro vytvoření nového profilu.

Windows - Štart - Spustiť (alebo iba WIN+R) a tu vypíšte: "thunderbird -p" - bez úvodzoviek http://imgbank.cz/images/2015/08/20/Thunderbird_novy_profil.jpg

Bewurke troch Ansam op

more options

Bohužel, zadávám do okénka Spustit název programu - thunderbird -p a okénko zmizí, nic se neotvírá. Díval jsem se i do : C:\Program Files (x86)\Mozilla Thunderbird\ thunderbird.exe -p , ale thunderbird exe tam nemohu najít

more options

Keazen oplossing

Mate asi narušený profil Thunderbirdu. Stiahnite si poslednú verziu Thunderbirdu 52.3.0. Vypnite Thunderbid a natvrdo preinštalujte doterajšiu (problémovú) verziu Thunderbirdu.

Všetky verzie Thunderbirdu nájdete tuná: http://archive.mozilla.org/pub/thunderbird/releases/ Posledná verzia 52.3.0. CS je táto http://archive.mozilla.org/pub/thunderbird/releases/52.3.0/win32/cs/

Bewurke troch Ansam op

more options

Provedl jsem přeinstalaci, funguje to, založil jsem Nový účet, nyní se stahují e-maily z původního Thunderbirdu do nového. Jak se přepnu na Nový účet?

more options

Do nového profilu se stáhly e-maily ze serveru Seznam- OK. Původní profil funguje. Přepínání funguje. Problém je vyřešen vytvořením nového profilu. Super:-) Díky moc za Vaši podporu. Bruno Fischer

Bewurke troch brufi op