Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Sykje yn Support

Mij stipescams. Wy sille jo nea freegje in telefoannûmer te beljen, der in sms nei ta te stjoeren of persoanlike gegevens te dielen. Meld fertochte aktiviteit mei de opsje ‘Misbrûk melde’.

Learn More

Dizze konversaasje is argivearre. Stel in nije fraach as jo help nedich hawwe.

Proč je Mozilla pro Android pomalejší, než verze pro PC?

  • 6 antwurd
  • 2 hawwe dit probleem
  • 9 werjeftes
  • Lêste antwurd fan davidmaestro

more options

Prosím o pozornost u mé otázky, budu moc vděčný. Mám 2 problémy;

1.) Proč je Mozilla pro Android pomalejší, než verze pro PC? Výkon smartphonu mám více než dostatečný, tím to být nemůže. Většina stránek se načítá pomaleji než na PC. Podotýkám, že v Mozille pro Android načítám PC verze stránek, takže mohu pŕesně porovnávat s PC verzí.

2.) Proč se u otevřených oken("záložek") na pozadí vynucuje po nějaké době autorefresh? Proč? Jsem na jedné stránce, pak chci přepnout na již otevřenou na pozadí, ale ta se načítá zbytečně znova, i když na ní je jen obyčejný text. Proč se toto děje, když NA PC VERZI SE NIC TAKOVÉHO NEDĚJE! TO JE DŮLEŽITÉ, PROČ UŽIVATELÉ ANDROID MOZILLY JSOU TAKTO ZNEVÝHODNĚNI. ?

Moc prosím o reakci a děkuji.

Hezký den

Prosím o pozornost u mé otázky, budu moc vděčný. Mám 2 problémy; 1.) Proč je Mozilla pro Android pomalejší, než verze pro PC? Výkon smartphonu mám více než dostatečný, tím to být nemůže. Většina stránek se načítá pomaleji než na PC. Podotýkám, že v Mozille pro Android načítám PC verze stránek, takže mohu pŕesně porovnávat s PC verzí. 2.) Proč se u otevřených oken("záložek") na pozadí vynucuje po nějaké době autorefresh? Proč? Jsem na jedné stránce, pak chci přepnout na již otevřenou na pozadí, ale ta se načítá zbytečně znova, i když na ní je jen obyčejný text. Proč se toto děje, když NA PC VERZI SE NIC TAKOVÉHO NEDĚJE! TO JE DŮLEŽITÉ, PROČ UŽIVATELÉ ANDROID MOZILLY JSOU TAKTO ZNEVÝHODNĚNI. ? Moc prosím o reakci a děkuji. Hezký den

Alle antwurden (6)

more options

Máš ten dojem, že tady někde sedí tvůrci Androidu nebo smartphonu?

more options

Nejde o smartphone a Android, ale o špatně naprogramovanou aplikaci Mozilly

more options

Ani autoři Firefoxu tady nesídlí. Můžeš zkusit bugzilla.mozilla.org

more options

A čím by mohl být ten problém toho autorefreshe?

more options

Pokud máš nainstalovaná nějaká rozšíření, tak je zkus zkontrolovat nebo vypnout (jestli se to pak změní). Pokud je to aplikací, tak s tím neporadím.

more options

Bohužel tím to nebude. Je to bez doplňků a děje se to nejen u Mozilly, ale i u jijých prohlížečů pro mobily. Na PC se nic takového neděje. Vadí mi ta blbost, když si načtu článek s textem, a chci si ho ve vlaku po pár minutách bez dat přečíst, tak to nelze, protože si to vynucuje autorefresh a ten článek zmizí.