Snelle toegang tot eerder aangemaakte maskers

Firefox Relay Firefox Relay Last updated: 04/17/2023
Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Met Firefox Relay kunt u aangemaakte maskers hergebruiken om u te registreren of aan te melden bij andere websites. Dit kan vooral nuttig zijn voor gratis gebruikers, die en beperkt aantal maskers hebben. Dit artikel toont u hoe u toegang krijgt tot deze maskers.

Om het pictogram of het pop-upmenu te zien als u met uw rechtermuisknop op een e-mailveld klikt, dient u de Firefox Relay-extensie voor Firefox of Google Chrome te installeren.

Een bestaand masker gebruiken om aan te melden of te registreren op een website

Zolang u de optie Relay-pictogram tonen hebt ingeschakeld onder uw instellingen, verschijnt het Firefox Relay-pictogram in het e-mailveld als u een website bezoekt. Klik erop om een lijst met onlangs gebruikte maskers te zien:

width 400

Als het Firefox Relay-pictogram niet verschijnt:

1. Klik met uw rechtermuisknop op het e-mailveld en wijs in het getoonde menu Firefox Relay aan.
  2. Wijs Recente maskers aan.
  3. Selecteer het masker dat u opnieuw wilt gebruiken in de lijst met recente maskers.
    width 400

Hetzelfde masker gebruiken telkens als u zich aanmeldt bij een website

Firefox Relay onthoudt het masker dat u hebt gebruikt om u aan te melden bij een website, zodat u dit niet elke keer handmatig hoeft in te geven.

1. Klik met uw rechtermuisknop op het e-mailveld.
  2. Wijs Firefox Relay aan.
  3. Selecteer Bestaand masker van deze website gebruiken….
    width 400

Gerelateerde inhoud