Lokale netwerktoegang in iOS in- of uitschakelen

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Met deze functie kunt u bepalen of uw apparaat apparaten op het lokale netwerk wel of niet kan benaderen als de VPN is ingeschakeld. Voorbeelden hiervan zijn uw netwerkprinter, uw smart-tv en elk ander ‘internet of things’-apparaat op uw lokale netwerk. Het heeft ook invloed op AirDrop en CarPlay. U kunt deze optie in- en uitschakelen via uw instellingen van Mozilla VPN.

Noot: in Mozilla VPN voor Android, Windows en Linux hebt u standaard toegang tot alle apparaten in uw lokale netwerk en is deze optie niet beschikbaar.
  1. Selecteer links onderin uw Instellingen.
    settings without the speedtest
  2. Selecter de optie Voorkeuren.
    VPN Preferences
  3. Klik op LAN-instellingen.
    VPN Lan settings
  4. Schuif de schakelaar naar rechts om de functie in te schakelen of naar links om hem uit te schakelen.
    LAN toggle ON
Noot: de schakelaar is grijs als de functie is uitgeschakeld en groen als deze is ingeschakeld.

Gerelateerde inhoud