Rechercher dans l’assistance

Évitez les escroqueries à l’assistance. Nous ne vous demanderons jamais d’appeler ou d’envoyer un SMS à un numéro de téléphone ou de partager des informations personnelles. Veuillez signaler toute activité suspecte en utilisant l’option « Signaler un abus ».

Learn More

Proc je firefox proces spusten 4x a zabira stale vice a vice pameti???

  • 5 réponses
  • 2 ont ce problème
  • 1 vue
  • Dernière réponse par Ansam

more options

mam spustene jedno okno Firefoxu ale ve spustenych procesech je 4x a spotrebovava stale vice pameti az pocitac uplne prestane pracovat

mam spustene jedno okno Firefoxu ale ve spustenych procesech je 4x a spotrebovava stale vice pameti az pocitac uplne prestane pracovat

Toutes les réponses (5)

more options

Ukončite pôvodný proces Firefoxu a v okne "Správca úloh" ukončite ešte všetky bežiace procesy Firefox. Pri ukončenom Firefoxe - najlepšie po reštarte počítača odstráňte súbor parent.lock Najdete ho v složke s profilom Firefoxu. = Je tiež možné, že to spôsobuje aj nejaká škodná v počítači. Pre istotu použite ešte softvér AdwCleaner pre vyčistenie počítača: https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/ Všetko čo nájde odstráňte.

Modifié le par Ansam

more options

Firefox používá pro zobrazování obsahu více procesů, aby bylo všechno rychlejší a méně padalo. Viz https://www.mozilla.cz/zpravicky/pristi-vydani-firefoxu-prida-dalsi-procesy-pro-obsah/. Teď nevím, jestli je to i ve finálním vydání, ale určitě v příští verzi jde nastavit i počet procesů, kolik jich chcete.

more options

dobry den, nepomohlo to, stale se otvira nekolik dalsich procesu firefox

dekuji Pavel

more options

Na odkaz z ktorého spúšťate Firefox kliknite pravým tlačidlom myši a vyberte "Vlastnosti" Nastavte si správne údaje v kolónke "Ciel" a v kolónke "Začať v priečinku" takto:

more options

Toto je nastavenie pre 64-bit Firefox: "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe"

Pre 32-bit Firefox tam treba napísať túto cestu: "C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe"