Rechercher dans l’assistance

Évitez les escroqueries à l’assistance. Nous ne vous demanderons jamais d’appeler ou d’envoyer un SMS à un numéro de téléphone ou de partager des informations personnelles. Veuillez signaler toute activité suspecte en utilisant l’option « Signaler un abus ».

En savoir plus

Proměnlivé vykreslování písma

  • 2 réponses
  • 2 ont ce problème
  • 1 vue
  • Dernière réponse par welom

more options

Písmo se po chvilce vykreslí jinak než při prvním zobrazení. Děla to například v ligtboxu, případně po refreshi stránky, vždy je to správně vidět jen na okamžik. Nejdříve jsou písma normálně tučná a po chvíli dost zeslábnou. Video přikládám, je to vidět v tabulce, které se po kliknutí otevře. http://nfs.cz/firefoxfont.avi

Cleartype ve windows 7 mám vypnuté. Asi to takto špatně vykresluje jen u některých písem, možná jen stažených přes CSS. Dělá to jak v aktuální verzi 55 (bez doplňků), tak například i v té ze které piši 51.0b9.

Písmo se po chvilce vykreslí jinak než při prvním zobrazení. Děla to například v ligtboxu, případně po refreshi stránky, vždy je to správně vidět jen na okamžik. Nejdříve jsou písma normálně tučná a po chvíli dost zeslábnou. Video přikládám, je to vidět v tabulce, které se po kliknutí otevře. http://nfs.cz/firefoxfont.avi Cleartype ve windows 7 mám vypnuté. Asi to takto špatně vykresluje jen u některých písem, možná jen stažených přes CSS. Dělá to jak v aktuální verzi 55 (bez doplňků), tak například i v té ze které piši 51.0b9.

Toutes les réponses (2)

more options

Prejavuje sa problém aj v núdzovom režime? Spustite Firefox v NÚDZOVOM režime a preverte, či problémy pretrvávajú: - [SK:] Firefox - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky - [CZ:] Firefox - Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky Ak vám to v núdzovom režime funguje správne, tak to môže spôsobovať niektoré už nekompatibilné rozšírenie Firefoxu. Navrhujem všetky rozšírenia vypnúť a postupne ich zapínať (povoľovať) až kým nezistíte, ktoré to spôsobuje. Niekedy je treba vypnúť aj hardvérovú akceleráciu. = V prehliadočoch ako napríklad v Edge, Internet Explorer, Opera alebo Google Chrome to ide v poriadku ?

more options

Projevovalo se to i v nouzovém režimu bez jakéhokoliv rozšíření. V Chrome, IE11 to bylo v pořádku. Vypadá, že zatím pomohlo nastavit "gfx.content.azure.backends" na hodnotu "direct2d". Snad to bude nadále funkční.