Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Odeslaná pošta

  • 4 پاسخ
  • 1 has this problem
  • 2 views
  • آخرین پاسخ توسّط poljos

more options

Dobrý den,

poslední měsíc se mi ukládá jen část odeslané pošty. U ostatních emailů mi to vyhodí hlášku "Vaše zpráva byla odeslána, ale kopie nebyla uložena do složky s odeslanými zprávami (Odeslaná pošta) z důvodu chyby sítě nebo přístupu k souboru."

Zkoušel jsem promazat odeslanou poštu, příchozí poštu, vypnout antivirus apod, ale nic nefunguje. Můžete mi s tím pomoci?

Děkuji

Zdeněk Jiříček

Dobrý den, poslední měsíc se mi ukládá jen část odeslané pošty. U ostatních emailů mi to vyhodí hlášku "Vaše zpráva byla odeslána, ale kopie nebyla uložena do složky s odeslanými zprávami (Odeslaná pošta) z důvodu chyby sítě nebo přístupu k souboru." Zkoušel jsem promazat odeslanou poštu, příchozí poštu, vypnout antivirus apod, ale nic nefunguje. Můžete mi s tím pomoci? Děkuji Zdeněk Jiříček
Attached screenshots

Chosen solution

Vyřešeno. Downgradoval jsem na starší verzi a zakázal aktualizace a už to funguje.

Read this answer in context 👍 0

All Replies (4)

more options
more options

Zkusil jsem. Mám úplně stejný problém, ale zmenšení objemu složky odeslané to nevyřešilo. Problém pořád přetrvává.

more options

Chosen Solution

Vyřešeno. Downgradoval jsem na starší verzi a zakázal aktualizace a už to funguje.

more options

U Thunderbirdů se dějí věci, kvůli nimž zůstávám "ofi" na verzi 60.9.0