Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Po změně názvu složky mi zmizeli všechny podsložky i maily

more options

Jak výše psáno.

Mám složku Práce - přijaté faktury - jednotliví dodejci faktur - faktury ve složkách změnil jsem název z "Placené faktury" na "Přijaté faktury" a zmizely všechny podsložky. V emailu (od seznamu) vidim, že existují v daných složkách, ale v dané složce v thunderbirdu, na kterou jsem jí přejmenoval nikoliv. jak to vylovit?

A když si změnim název složky, tak jde nějak zadat konfiguraci, aby se "filtr zpráv" přepsal na dané, tedy ne, že to budu muset znova hledat, ale prostě se ten filtr přizpůsobí?

případně je nějakej inteligentnější emailovej nástroj než thunderbirdu? Tohle mi přijde jako fakt jednoduchosti, aby to neuměl. Dík

Jak výše psáno. Mám složku Práce - přijaté faktury - jednotliví dodejci faktur - faktury ve složkách změnil jsem název z "Placené faktury" na "Přijaté faktury" a zmizely všechny podsložky. V emailu (od seznamu) vidim, že existují v daných složkách, ale v dané složce v thunderbirdu, na kterou jsem jí přejmenoval nikoliv. jak to vylovit? A když si změnim název složky, tak jde nějak zadat konfiguraci, aby se "filtr zpráv" přepsal na dané, tedy ne, že to budu muset znova hledat, ale prostě se ten filtr přizpůsobí? případně je nějakej inteligentnější emailovej nástroj než thunderbirdu? Tohle mi přijde jako fakt jednoduchosti, aby to neuměl. Dík

All Replies (3)

more options

Doplnim, pardon, jde o to, že to mám napárovaný přes filtr zpráv, samo o sobě to nemizí.

more options

takže se mi emaily rovnou přesouvaj z doručené pošty do daných složek.

more options

tak jsem to našel přes SOUBOR > SPRÁVCE ODEBÍRÁNÍ, musel jsem opět zašrknout zobrazování daných, přesto od té doby je daná složka zobrazovaná "s efektem našikmo", protože byla v podstatě přepsána a "zrušena".

Bohužel, filtry se automaticky nepřepíší na nové označení složek, takže to člověk musí dělat celé opětovně ručně. Doporučuji asi před změnou názvu složky změnit daný filtr, aplikovat ho, aby se soubory přenesly do nové složky a pak tu původní odstranit.