Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Problém s přehráváním videa - Firefox

  • 1 پاسخ
  • 1 has this problem
  • 3 views
  • آخرین پاسخ توسّط Ansam

more options

Dobrý den, můj problém spočívá v tom, že po instalaci Firefoxu a následného spuštění jakéhokoliv videa (př. na Streamu, Youtube apod) je video jakoby zdvojené a v barvách do zelena (viz foto). Samotná přeinstalace Firefoxu nepomůže. Když jsem odinstaloval a smazal všechny pozůstatky v PC a nainstaloval znovu, chvíli vše běželo v pořádku, ale po dalším zapnutí se to vrátilo tam, kde to bylo. Jiné prohlížeče fungují normálně. OS windows 10 - nová přeinstalace systému a poslední verze Firefoxu. Děkuji za pomoc.

Aleš

Dobrý den, můj problém spočívá v tom, že po instalaci Firefoxu a následného spuštění jakéhokoliv videa (př. na Streamu, Youtube apod) je video jakoby zdvojené a v barvách do zelena (viz foto). Samotná přeinstalace Firefoxu nepomůže. Když jsem odinstaloval a smazal všechny pozůstatky v PC a nainstaloval znovu, chvíli vše běželo v pořádku, ale po dalším zapnutí se to vrátilo tam, kde to bylo. Jiné prohlížeče fungují normálně. OS windows 10 - nová přeinstalace systému a poslední verze Firefoxu. Děkuji za pomoc. Aleš
Attached screenshots

All Replies (1)

more options
aleswe napsal(a)
OS windows 10 - nová přeinstalace systému ...
Nainštalujte si najnovšie ovládače grafickej karty pre Windows 10.