Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Správa kategorií pro události v poštovním klientu Thunderbird

  • 1 reply
  • 0 have this problem
  • 1 view
  • Last reply by Ansam

more options

Dobrý den! Rád bych se zeptal, kde mohu nalézt nějakou správu kategorií pro události v kalendáři (nové, odstranění, úpravy, volba barev atd.). U události je sice možné novou událost vytvořit, zadat, ale pro další události již v nabídce není. Rád bych si některé již staré odstranil a trochu změnil i barvy kategorií. Předem Vám děkuji za pomoc a odpověď.

S pozdravem

ing. Milan OTMAR m.otmar@wo.cz

Dobrý den! Rád bych se zeptal, kde mohu nalézt nějakou správu kategorií pro události v kalendáři (nové, odstranění, úpravy, volba barev atd.). U události je sice možné novou událost vytvořit, zadat, ale pro další události již v nabídce není. Rád bych si některé již staré odstranil a trochu změnil i barvy kategorií. Předem Vám děkuji za pomoc a odpověď. S pozdravem ing. Milan OTMAR m.otmar@wo.cz

All Replies (1)

more options

"Novú" udalosť" vložíte po kliknutí na dlaždicu "Nová udalosť" (tesne pod kalendárom). "Odstranění a úpravy" sa vykonávajú kliknutím pravým tlačidlom myši na udalosť, ktorú chcem odstrániť, alebo zmeniť. "Voľba farieb" - tak o takejto možnosti som za ostatných mnoho rokov nepočul.

Modified by Ansam