Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Převod pdf z pdfcreator do thunderbird z pdfcreator

  • 1 reply
  • 1 has this problem
  • 1 view
  • Last reply by poljos

more options

Dobrý den, po poslední aktualizaci mám velký problém s převodem pdf dokumentů do thunderbird. Vystavuji v účetním programu faktury, které přes pdfcreator vytváří maily přímo v thunderbirdu, kdy pdf soubor s fakturou se přímo načítá jako příloha mailu. Od poslední aktualizace toto funguje pouze u každého lichého pokusu. Tzn. 1. fakturu normálně pošlu, ale u druhého mailu mně TB zahlásí, že není možno se dostat k přiloženému souboru, takže tento mail musím smazat a zopakovat to znovu. Velmi mi to zkompikovalo práci.

Děkuji za ochotu a vyřešení tohoto problému.

S pozdravem

Varga M.

Dobrý den, po poslední aktualizaci mám velký problém s převodem pdf dokumentů do thunderbird. Vystavuji v účetním programu faktury, které přes pdfcreator vytváří maily přímo v thunderbirdu, kdy pdf soubor s fakturou se přímo načítá jako příloha mailu. Od poslední aktualizace toto funguje pouze u každého lichého pokusu. Tzn. 1. fakturu normálně pošlu, ale u druhého mailu mně TB zahlásí, že není možno se dostat k přiloženému souboru, takže tento mail musím smazat a zopakovat to znovu. Velmi mi to zkompikovalo práci. Děkuji za ochotu a vyřešení tohoto problému. S pozdravem Varga M.

All Replies (1)

more options

Tady asi nikdo nezjistí, kde je problém v cestě účetní program, PDF creator, Thunderbird. Pokud myslíš, že chyba je v Thunderbirdu, zkus kontaktovat autory: https://bugzilla.mozilla.org