Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

"nespravne meno alebo heslo"

  • 1 reply
  • 1 has this problem
  • 1 view
  • Last reply by Ansam

more options

Bola som riadne prihlasena do Thunderbirdu a vsetko mi fungovalo. Zmenila som vsak kancelariu, tam mi to islo vsetko v poriadku az kym nerobili nieco so sietou. Teraz mi ide internet, pri prihaseni mi vsak thunderbird nenacitaval nove spravy. Ked som dala odstranit ucet a znovu ho nacitat, vypisuje mi chybovu hlasku : "neplatne meno alebo heslo" pricom som si ista ze meno aj heslo zadavam spravne. Vypisujem mi to aj pri ucte na gmail aj pri firemnom ucte.

Bola som riadne prihlasena do Thunderbirdu a vsetko mi fungovalo. Zmenila som vsak kancelariu, tam mi to islo vsetko v poriadku az kym nerobili nieco so sietou. Teraz mi ide internet, pri prihaseni mi vsak thunderbird nenacitaval nove spravy. Ked som dala odstranit ucet a znovu ho nacitat, vypisuje mi chybovu hlasku : "neplatne meno alebo heslo" pricom som si ista ze meno aj heslo zadavam spravne. Vypisujem mi to aj pri ucte na gmail aj pri firemnom ucte.

All Replies (1)

more options

Spojte sa so správcom siete a požiadajte ho údaje ako nastaviť správne POP3 a IMAP nastavenie účtu v Thunderbirde. Asi budete musieť zmeniť SMTP podľa poskytovateľa siete internet.