Buscar en Ayuda

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Obnovení seznamu panelů po krachu disku

  • 3 respuestas
  • 1 tiene este problema
  • 1 visita
  • Última respuesta de poljos

more options

Dobrý den, krachl mi disk, instaluji vše znovu na nový. Ze starého mi v servisu stáhli obsah. Potřebuji obnovit seznam naposledy otevřených panelů. Mám (a měl jsem) zapnuto "Otevřít panely z minula". Mám (a měl jsem) též nainstalovaný Tab Session Manager. Kde a co mám ve staženém obsahu starého disku hledat, abych obnovil seznamu původních panelů ? Pokud toto selže nebo nepůjde, kde mám hledat původní historii navštívených stránek ?

Děkuji.

Dobrý den, krachl mi disk, instaluji vše znovu na nový. Ze starého mi v servisu stáhli obsah. Potřebuji obnovit seznam naposledy otevřených panelů. Mám (a měl jsem) zapnuto "Otevřít panely z minula". Mám (a měl jsem) též nainstalovaný Tab Session Manager. Kde a co mám ve staženém obsahu starého disku hledat, abych obnovil seznamu původních panelů ? Pokud toto selže nebo nepůjde, kde mám hledat původní historii navštívených stránek ? Děkuji.

Todas las respuestas (3)

more options

Historie (spolu se Záložkami) je v souboru places.sqlite (profil Firefoxu). Kam ukládá záznamy to rozšíření, nevím, ale určitě je to někde v profilu Firefoxu. Vše překopírovat při zavřeném Firefoxu!

Modificadas por poljos el

more options

Historii jsem takto obnovil, děkuji. Kam ukládá záznamy to rozšíření Tab Session Manager nemůžu najít. Další dotaz: Měl jsem customizovaný vzhled pomocí userChrome.css  ; přikopíroval jsem celý adresář chrome ze zálohy, ale FF jej nebere v potaz. Děkuji.

more options

V novějších verzích Firefoxu musí být povolená v about:config předvolba toolkit.legacyUserProfileCustomizations.stylesheets - true. Jinak Firefox složku Chrome ignoruje.