Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Buscar en Ayuda

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Proc je firefox proces spusten 4x a zabira stale vice a vice pameti???

  • 5 respuestas
  • 2 tienen este problema
  • 1 visita
  • Última respuesta de Ansam

more options

mam spustene jedno okno Firefoxu ale ve spustenych procesech je 4x a spotrebovava stale vice pameti az pocitac uplne prestane pracovat

mam spustene jedno okno Firefoxu ale ve spustenych procesech je 4x a spotrebovava stale vice pameti az pocitac uplne prestane pracovat

Todas las respuestas (5)

more options

Ukončite pôvodný proces Firefoxu a v okne "Správca úloh" ukončite ešte všetky bežiace procesy Firefox. Pri ukončenom Firefoxe - najlepšie po reštarte počítača odstráňte súbor parent.lock Najdete ho v složke s profilom Firefoxu. = Je tiež možné, že to spôsobuje aj nejaká škodná v počítači. Pre istotu použite ešte softvér AdwCleaner pre vyčistenie počítača: https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/ Všetko čo nájde odstráňte.

Modificadas por Ansam el

more options

Firefox používá pro zobrazování obsahu více procesů, aby bylo všechno rychlejší a méně padalo. Viz https://www.mozilla.cz/zpravicky/pristi-vydani-firefoxu-prida-dalsi-procesy-pro-obsah/. Teď nevím, jestli je to i ve finálním vydání, ale určitě v příští verzi jde nastavit i počet procesů, kolik jich chcete.

more options

dobry den, nepomohlo to, stale se otvira nekolik dalsich procesu firefox

dekuji Pavel

more options

Na odkaz z ktorého spúšťate Firefox kliknite pravým tlačidlom myši a vyberte "Vlastnosti" Nastavte si správne údaje v kolónke "Ciel" a v kolónke "Začať v priečinku" takto:

more options

Toto je nastavenie pre 64-bit Firefox: "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe"

Pre 32-bit Firefox tam treba napísať túto cestu: "C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe"