Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Zobrazování textu

  • 2 replies
  • 0 have this problem
  • 1 view
  • Last reply by TOP-CZ

more options

Dobrý den,

v poslední době po dalších a dalších aktualizacích mi vznikl problém. Jde o zobrazení textu mých člínků: Standardní text článku 14px - OK Text vložený pod obrázek 11px - zobrazí se stejně jako standardní text, tedy 14px Text v quote vložený ve velikosti 17px - zobrazí se stejně jako standardní text. Co s tím a jak mohu udělat? V ostatních prohlížečích - Chrome, Opera, Edge, se vše zobrazuje OK.

Dobrý den, v poslední době po dalších a dalších aktualizacích mi vznikl problém. Jde o zobrazení textu mých člínků: Standardní text článku 14px - OK Text vložený pod obrázek 11px - zobrazí se stejně jako standardní text, tedy 14px Text v quote vložený ve velikosti 17px - zobrazí se stejně jako standardní text. Co s tím a jak mohu udělat? V ostatních prohlížečích - Chrome, Opera, Edge, se vše zobrazuje OK.
Attached screenshots

All Replies (2)

more options
more options

To co jste mi poslali, jsou základní znalosti. To se vůbec netýká problému, který jsem poslal a který mám. Mně se texty zobrazují správně na všech "hlavních webech", (Edge, Opera, Chrome) jenom na Firefoxu ne, přičemž je vytvářím na Firefoxu, protože ho mám jako výchozí browser. To co jste mi poslali by platilo v případech, kdybych např. vytvořil stránku v Chrome a ve Firefoxu by se text špatně zobrazil, nebo naopak. Ale já vyvářím stránky ve Firefoxu, takže pokud tam vložím, že text má být "Verdana 11px" tak by se měl takto zobrazit. No a on se tak zobrazí všude jinde, jen ne ve Firefoxu, kde byl vytvořen. No nic, projdu opět celé CSS v šabloně WordPres, kterou používám a podívám se zda tam nedošlo k nějakým chybám. Díky za pomoc. Zdraví vm