Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

rozmazané obrázky ve firefoxu ve vimeo.com

  • 2 replies
  • 0 have this problem
  • Last reply by futera

more options

rozmazané obrázky z vimeo.coom poljos 29. 11. 2022 3:38:08

Jinde jsou ta videa čistá? Zkus vypnout v about:preferences HW akceleraci.


Kde najdu about:preferences, a jak to opravím. V ostatních prohlížečích je čisto.

rozmazané obrázky z vimeo.coom poljos 29. 11. 2022 3:38:08 Jinde jsou ta videa čistá? Zkus vypnout v about:preferences HW akceleraci. Kde najdu about:preferences, a jak to opravím. V ostatních prohlížečích je čisto.

All Replies (2)

more options

about:preferences nakopíruješ do adresního řádku a stiskneš Enter. "Jinde jsou ty obrázky čisté (spletl jsem si to s videi)?" se myslí, na jiných stránkách, než vimeo.com

more options

Asi vidím zmatek v aktualizacích. Nejdříve jsem instaloval firefox na D:; poté již to nešlo a tvrdě se vyžaduje na C:; všude na C: a D: je plno profilů. Používám Firefox léta. Když nyní archivuji přes MozBackup, tak se tam najednou objevil vedle key 3 i key4, na kterém se MozBackup zablokuje; jde dál jen když smažu key4. Přitom nevím co key3 a 4 znamenají.

    Pomohl by nějaký pořádací program, který vyhledá zbytečnosti a ozřejmí co našel s dotazem, zda smazat či ponechat a s vysvětlením.
   Hláška, že Firefox obnoví původní nastavení je nedostatečná neboť uživatel neví jak to dopadne např. s otevřenými panely.
   Firefox je robustní ale složitý pro případ poruch. Kdo se to má učit.