Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

přišel mi mail s předmětem: Firefox Monitor našel vaši e-mailovou adresu v novém úniku dat

  • 2 replies
  • 2 have this problem
  • 1 view
  • Last reply by soucet

more options

Dobrý den, prosím co s tímto?

přišel mi mail s předmětem: Firefox Monitor našel vaši e-mailovou adresu v novém úniku dat co s tím mám dělat? seznam.cz o žádném úniku neví..

znění emailu:



Adresa moje emailová adresa se objevila v novém úniku dat

Firefox Monitor vás upozorňuje na úniky dat, jejichž součástí byly vaše osobní údaje. Právě jsme obdrželi informace o dalším úniku dat.


Nitro

Datum přidání:

19. ledna 2021

Kompromitovaná data: Hesla, E-mailové adresy

Vyřešit tento únik

Zjistit více o službě Firefox Monitor

Data o únicích poskytuje Have I Been Pwned Přejít na nástěnku

Často kladené otázky

• Tato společnost či web mi nic neříká. Proč dostávám oznámení o tomto úniku?

• Je třeba něco dělat, pokud se únik odehrál před lety nebo šlo o starý účet?

• Právě jsem zjistil, že byly mé údaje součástí úniku dat. Co mám dělat dál?

Tento e-mail jste obdrželi, protože jste se zaregistrovali k příjmu upozornění od Firefox Monitoru. Nepřejete si už tyto e-maily dostávat? Zrušte jejich příjem. Toto je automaticky zaslaný e-mail. Potřebujete-li pomoc, navštivte Často kladené otázky.

331 E. Evelyn Avenue Mountain View CA 94041

Právní informace • Podmínky a ochrana soukromí

Dobrý den, prosím co s tímto? přišel mi mail s předmětem: Firefox Monitor našel vaši e-mailovou adresu v novém úniku dat co s tím mám dělat? seznam.cz o žádném úniku neví.. znění emailu: Adresa ''moje emailová adresa'' se objevila v novém úniku dat Firefox Monitor vás upozorňuje na úniky dat, jejichž součástí byly vaše osobní údaje. Právě jsme obdrželi informace o dalším úniku dat. Nitro Datum přidání: 19. ledna 2021 Kompromitovaná data: Hesla, E-mailové adresy Vyřešit tento únik Zjistit více o službě Firefox Monitor Data o únicích poskytuje Have I Been Pwned Přejít na nástěnku Často kladené otázky • Tato společnost či web mi nic neříká. Proč dostávám oznámení o tomto úniku? • Je třeba něco dělat, pokud se únik odehrál před lety nebo šlo o starý účet? • Právě jsem zjistil, že byly mé údaje součástí úniku dat. Co mám dělat dál? Tento e-mail jste obdrželi, protože jste se zaregistrovali k příjmu upozornění od Firefox Monitoru. Nepřejete si už tyto e-maily dostávat? Zrušte jejich příjem. Toto je automaticky zaslaný e-mail. Potřebujete-li pomoc, navštivte Často kladené otázky. 331 E. Evelyn Avenue Mountain View CA 94041 Právní informace • Podmínky a ochrana soukromí

All Replies (2)

more options

Dobrý den, jak je uvedeno v e-mailové zprávě, k tomu úniku došlo na webu Nitro, takže seznam.cz samozřejmě o žádném úniku neví. Na webu Nitro jste se nejspíše někdy v minulosti zaregistrovali - vytvořili si tam účet a data z tohoto účtu, konkrétně hesla a e-mailová adresa, tj. přihlašovací údaje, se dostaly do cizích rukou. Co máte dělat, máte uvedeno v té e-mailové zprávě: odkaz Právě jsem zjistil, že byly mé údaje součástí úniku dat. Co mám dělat dál? nebo případně odkaz Vyřešit tento únik. Ale v podstatě bude potřeba změnit si v tomto účtu heslo.

more options

Měl bych na vás ještě pro jistotu dotaz: máte opravdu na webu Nitro účet a zaregistroval jste se na webu monitor.firefox.com k příjmu takovýchto upozornění na únik dat?