Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

video sorunu

more options

merhabalar, ben mozilla'da video izlerken yavaş çalışıyor ve tam ekran yaptığımda da donuk donuk geliyor. şimdiden teşekkürler.

merhabalar, ben mozilla'da video izlerken yavaş çalışıyor ve tam ekran yaptığımda da donuk donuk geliyor. şimdiden teşekkürler.

All Replies (4)

more options

Merhaba Nurullah Bey. Bu işlemleri sırayla yapmanız durumunda sorununuzun düzelecektir.

1. Tarayıcınızın güncel olduğundan emin olun, Eğer nasıl güncelleyeceğinizi bilmiyor iseniz tarayıcı kaldırıp tekrar indirin. Nasıl yapılır: windows 10 kullanıcısı iseniz başlat buttonuna basın ardından en sol kısımdan ayarlar çarkına tıklayın. Karşınıza windows ayarları gelecek, buradan uygulamalar kısmına girin ve Firefox'u bulup kaldırın, kaldırma işlemi bittikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız yeterli olacaktır. Firefox'u sitesinden tekrar indirin.

2. Ekran kartı sürücünüzün Firefox Bağlayın. Nasıl yapılır: Ekran kartı sürücünüzün nvidia ise nvidia denetim masasına girin, 3d ayarlarının yönetilmesi'ne girin. Program ayarları kısmına geçin, özelleştirilecek programı seçin kısmından firefox bulup seçin, Bu program için ayarları belirleyin bölümüne gelin. Aşağıdaki ayarları sırayla uygulayın.

Doku Süzme - Kalite Yüksek performans Eşyönsüz süzme Kapalı Güç yönetim modu Maksimum performans tercih et

Bu işlemleri yaptıktan sonra uygula diyin. Eğer Sorununuz hala devam ediyor ise tekrar yardım alın.

more options

benim işletim sistemim windows 7 ve ekran kartım sis mirage 3 graphics'tır. acaba bunda mı sorun var?

more options

Ekran kartınız oldukça eski bir model. Büyük ihtimalle modern video çözme teknolojilerini desteklemediği için bu sorunu yaşıyorsunuz. Maalesef bu konuda yapabileceğiniz pek bir şey yok. Şu ayarı deneyebilirsiniz ama işe yarayacağından emin değilim: Menü > Seçenekler'e girin. Genel sayfasını aşağı kaydırıp Performans başlığını bulun. Önerilen performans ayarlarını kullan işaretini kaldırdıktan sonra Mümkün olduğunda donanım ivmelenmesini kullan işaretini de kaldırın ve Firefox'u kapatın açın.

more options

maalesef onu da denedim olmadı.