Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

horší přístup a práce v g-mail

  • 4 replies
  • 1 has this problem
  • 136 views
  • Last reply by poljos

more options

28/6/2019 Dobrý den zhruba měsíc pozoruji, že mám horší přístup (stránky se pomalu načítají, někdy se nenačtou musím stránku aktualizovat) ke stránce mail.google. Na prohlížeči chrome tyto stránky fungují bez omezení. Problém s výše uvedenou stránkou mám na více zařízení a jen v prohlížeči firefox. Firefox mám aktuální.

Je něco co bych mohl udělat aby mi gmail fungoval bez omezení i na prohlížeči firefox.

Děkuji za odpověď.

28/6/2019 Dobrý den zhruba měsíc pozoruji, že mám horší přístup (stránky se pomalu načítají, někdy se nenačtou musím stránku aktualizovat) ke stránce mail.google. Na prohlížeči chrome tyto stránky fungují bez omezení. Problém s výše uvedenou stránkou mám na více zařízení a jen v prohlížeči firefox. Firefox mám aktuální. Je něco co bych mohl udělat aby mi gmail fungoval bez omezení i na prohlížeči firefox. Děkuji za odpověď.

All Replies (4)

more options

Mate v počítači asi nejakú škodnú. Vykonajte kontrolu v tomto rozsahu:

1. Najskôr sa presvedčte o tom, či zdroj problémov nie je nainštalovaný v počítači (Ovládací panel - Programy). Ak je v zozname zapísaný nejaký podozrivý (neznámy) program, odinštalujte ho.

2. Skontrolujte nainštalované rozšírenia v internetovom prehliadači - podozrivé (neznáme) rozšírenia odstráňte.

3. V núdzovom režime systému a s odpojeným pripojením k sieti vyčistite počítač použitím softvéru AdwCleaner https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner Všetko čo nájde odstráňte.

4. V núdzovom režime systému a s odpojeným pripojením k sieti vyčistite počítač použitím softvéru MBAM free verzia: https://www.malwarebytes.org/ Všetko čo nájde odstráňte.

more options

lala.h said

Problém s výše uvedenou stránkou mám na více zařízení a jen v prohlížeči firefox.

To znamená, že jsou přes stejný router? Zkus nastavit DNS na síťovce (i v routeru) na Gúúglovské 8.8.8.8 a 8.8.4.4

more options

Děkuji za typ na cleanery. Vyzkouším a dám vědět zda to pomohlo.

Tím, že mám problém na více zařízení bylo myšleno v práci i doma. Počítače nejsou přes jeden router (myslím že ani stejného poskytovatele) na obou mám synchronizaci google disk.

Antivir placený eset.

Díky rady.

more options

lala.h said

na obou mám synchronizaci google disk

Pokud to je jediné, co ty Firefoxu spojuje, tak bych to zkusil vypnout. Změnu těch DNS jsi zřejmě ani nezkusil (nepíšeš o tom). Výsledek kontrol těmi programy byl jaký?

Modified by poljos