Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Jak povolit spouštění souborů Flasch

more options

V jiných prohlížečích není problém povolit zobrazování Flasch souborů. Proč ve FireFoxu uvedené nemohu provést? Co dělám špatně ?

V jiných prohlížečích není problém povolit zobrazování Flasch souborů. Proč ve FireFoxu uvedené nemohu provést? Co dělám špatně ?

All Replies (3)

more options

Nikdo tady asi neví, jak to povoluješ. Jak víš, že to není zakázané (třeba nějakým rozšířením)? Typicky Adblock, NoScript, ale i dalšími. Jak se to projevuje (nějaká chybová hláška u toho není)? Zkus to v nouzovém režimu Firefoxu.

more options

Originálnym uninstallerom odinštalujte Flash Player: https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/uninstall-flash-player-windows.html

Reštartujte PC a nainštalujte najnovší Flash Player: https://get.adobe.com/cz/flashplayer/

http://imgbank.cz/images/2015/03/19/AdobeFlashPlayer.jpg - nainštalujte najnovší Adobe Flash Player (POZOR na "Voliteľnú ponuku McAfee" a „True Key™ by Intel Security“, radšej zrušte zafajknutie - odporúčam)

more options