Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Onko uuteen versioon palautettu valinta "lataa välilehdet vasta niille siirryttäessä"?

  • 2 replies
  • 2 have this problem
  • 1 view
  • Last reply by linkato1

more options

Otsikko kertoo kaiken.

En lataa uutta versiota ennekuin siinä on tuo "lataa välilehdet vasta niille siirryttäessä" valinta mutta kukaan ei kerro onko se päivitetty. Miksi ei?

Jos ei ole niin kertokaa sekin.

Tässä teille kokeilu: Avataa kymmenkunta välilehteä. Avatkaa jokaiseen joku youtube video ja pysäyttäkää ne. Laittakaa aloitukseksi "avaa viimeinen istunto". Sulkekaa Firefox. Laittakaa kaiuttimet tai kuullokkeet päälle. Avatkaa Firefox ja nauttikaa kakofoniasta.

Tehkää tuo niin ymmärerätte mitä minä tarkoitan sillä että haluan tuon "lataa välilehdet vasta niille siirryttäessä" takaisin.

Ja vastatkaa minulle jotain. On todella vittumaista ettei kukaan edes kerro ettei välitä hiiren pissaa ehdotuksestani Vastata voi osoitteeseen nes@iki.fi..

Otsikko kertoo kaiken. En lataa uutta versiota ennekuin siinä on tuo "lataa välilehdet vasta niille siirryttäessä" valinta mutta kukaan ei kerro onko se päivitetty. Miksi ei? Jos ei ole niin kertokaa sekin. Tässä teille kokeilu: Avataa kymmenkunta välilehteä. Avatkaa jokaiseen joku youtube video ja pysäyttäkää ne. Laittakaa aloitukseksi "avaa viimeinen istunto". Sulkekaa Firefox. Laittakaa kaiuttimet tai kuullokkeet päälle. Avatkaa Firefox ja nauttikaa kakofoniasta. Tehkää tuo niin ymmärerätte mitä minä tarkoitan sillä että haluan tuon "lataa välilehdet vasta niille siirryttäessä" takaisin. Ja vastatkaa minulle jotain. On todella vittumaista ettei kukaan edes kerro ettei välitä hiiren pissaa ehdotuksestani Vastata voi osoitteeseen nes@iki.fi..

All Replies (2)

more options

Jo aika pitkään Firefox on oletuksena ladannut välilehdet vasta niille siirryttäessä. Lisäksi uutena ominaisuutena mikäli välilehti ladataan mutta välilehdelle ei ole siirrytty, videon tai äänen toisto ei ala automaattisesti ennen kuin välilehdellä on käyty. Pitäisi siis toimia haluamallasi tavalla heti päivittämisen jälkeen. Kerro, jos ei niin, voin yrittää auttaa eteenpäin.

Tällä sivustolla muuten käy vain vapaaehtoisia, ja niitäkin todella vähän. Otan osaa tuskaasi, mutta tuollaisella puhetavalla helposti vain karkoittaa heidätkin, jotka muuten voisivat jotain vastata.

more options

Tämä oli viides kerta kun kysyn tätä ja olet ensimmäinen joka vastaa.

Ymmärrätkö nyt miksi käytin tuollaista kieltä?

Kun kysyy kiltisti niin ei vastata ja vasta kun rupeaa kiroilemaan vastataan. Tällainen toiminta opettaa ihmiset kiroilemaan, joten mitäs jos seuraavalla kerralla vastaatte kun kysyy kiltisti.